НАЧАЛО ЗДРАВЕ Напитка с ким – повишава хемоглобина и почиства кръвта

Напитка с ким – повишава хемоглобина и почиства кръвта

0
Напитка с ким - повишава хемоглобина и почиства кръвта
Напитка с ким - повишава хемоглобина и почиства кръвта

Напитка с ким – повишава хемоглобина

Тази подправка е способна да направи чудеса. Само една чаша от тази напитка на ден и можете да победите анемията, а също и да забравите за проблемите с храносмилането и да почистите кръвта си! Една от съставките на тази напитка е подправката ким. Той е бил използван за медицински цели още от древните римляни. Днес, подправката е широко разпространена, тя може да расте в различни климатични условия, така че можете да се възползвате от нейнте полезни свойства.

Кимът по-често се използва като подправка за най-различни ястия. Той придава на храната пикантен вкус и аромат. Но освен това, той е незаменима съставка в приготвянето на естествени средства от народната медицина. Кимът е източник на желязо, мед, магнезий и калий.

Какви са предимствата на тази невероятна напитка с ким:
нормализира кръвообращението, повишава циркулацията
намалява киселинността в организма
кимът алкализира тялото, като по този начин предотвратява появата на хронично възпаление, като освен това елиминира вредните отпадъци и токсините
намалява талията

Неправилното хранене причинява проблеми със стомашно-чревния тракт, което от своя страна предизвиква подуване на корема и проблеми с червата. Кимът ще ви помогне да се отървете от тези проблеми.

Кимът повишава хемоглобина, облекчава главоболието и коремния дискомфорт. Напитката дори може да подобри кръвната картина поради нейния невероятен състав, а е и отлично болкоуспокояващо средство.

Намалява холестерола. Напитката почиства кръвта от излишния холестерол и плаките, като по този начин намалява риска от развитието на сърдечно-съдови заболявания и ускорява процеса на отслабване.

Необходими съставки:
ким – 1 ч.л.
вода – 1 чаша

Приготвяне и употреба:
Всичко, което трябва да направите, е да залеете кима с водата и да го оставите да престои за една нощ. На сутринта трябва да кипнете сместа и да я прецедите. Пийте през деня на малки глътки. Можете да усетите ефекта и всички предимства само с няколко приема.

loading...
loading...