Разберете какво ви тормози в този момент, като си направите този тест!

Може да сте забелязали, че вашето подсъзнание знае каква личност сте и не може да бъде измамено или подведено. Очите ви виждат пълната картина, но умът ви дава приоритет на това, което е в хармония с вашите чувства и това, което ви измъчва в момента.

Разберете какво ви тормози – какво първо забелязахте на картинката?

1.Леопарди
Най-голямата причина за стреса в момента е вашата романтична връзка. Чувствате, че губите връзката с партньора си и понякога не сте сигурни в каква посока вървите. Спомнете си как сте се чувствали, когато сте започнали връзката и може би всичко, което трябва да направите, е да поговорите за това, което ви наранява. Комуникацията често е ключът към решаването на личните проблеми.

2.Лъвове
Вие се опитвате да се справите с всички отговорности, които имате от дълго време. Вие сте свикнали да се тревожите за всичко и за всички и забравяте за себе си. Вашето семейство и приятели мислят, че сте невероятно издръжливи и че можете да понесете всичко, но чувствате, че сте на ръба и всяко малко нещо може да бъде последната капка, която ще прелее чашата. Знаете ли, понякога няма нищо лошо да бъдете егоисти и може би е време да се поглезите и да презаредите батериите.

3.Зебри
Най-голямото ви притеснение е вашето лично здраве или здравето на някой във вашето семейство. Грижата за здравето е хубаво нещо, защото ви насърчава да водите по-здравословен начин на живот. Но, ако се превърне в безпокойство, това може да бъде сериозен проблем. Няма смисъл да се тревожите за нещо, което не можете да контролирате или промените, водете здравословен начин на живота и се наслаждавайте на хубавите мигове.

4.Жирафи
Вие се притеснявате за работата си и се чувствате финансово несигурни. За съжаление, в наши дни много хора се сблъскват с дългосрочен натиск на работното място и силна конкуренция. От друга страна, технологиите се развиват толкова бързо, че трябва постоянно да научаваме нови неща, за да бъдем в крак с времето. Ако смятате, че вашата работа започва да се променя и са необходими нови умения, в които не сте много сигурни, бъдете честни със себе си, разберете какво ви липсва и работете върху него.

5.Синя птица
Чувствате се малко изгубени и самотни. В съвременното общество основно се свързваме чрез имейли, електронни писма и споделени снимки. Това е страхотно, но много хора са толкова свикнали с виртуалната комуникация, че не се чувстват комфортно да говорят с хората на живо. И когато се чувстват изолирани и самотни, те не знаят как да променят този навик.

6.Птици
Чуувствате се малко самотни. Искате да говорите с някого за чувствата си, но не ви е приятно, защото мислите, че не са толкова важни. Не крийте чувствата си и се доверявайте на приятелите и семейството си – ако се измъчвате, това означава, че са достатъчно значими. Винаги сте били независими и издръжливи. Така че вашите приятели няма да забележат, че имате нужда от подкрепа точно сега. Имайте предвид, че споделянето на чувствата ви не е равносилно на слабост.