Изберете символ и разберете какво ви е подготвила съдбата!

Имали ли сте проблеми през изминалия период? Опитвате ли се да разберете какво трябва да направите, за да промените живота си? Следният забавен тест ще ви подскаже какви действия да предприемете. Разгледайте картинката и изберете един символ. Избрахте ли? Разберете дали скоро щастието ще ви се усмихне!

1.Лъв
Ако сте избрали този символ, това означава, че трябва да поемете контрол над съдбата си. Лъвът е символ на слънцето. Този избор предполага, че правите всичко възможно, за да живеете пълноценно, но все още се чувствате в плен и не можете да продължите напред. Вие се тревожите за въпроси като: „Дали направих правилния избор?“ и „Може би трябваше да избера друг път“? Трябва да разберете, че животът ви е точно такъв, какъвто трябва да бъде. Когато приемете това, ще ви се разкрият много други възможности. Всичките ви досегашни избори са направени с причина и трябва да приемете това.

2.Пясъчен часовник
Ако изберете него, това означава, че се чувствате в капан на времето. Вие сте изправени пред миналото и болезнените преживявания, които не ви позволяват да се движите напред. Чувствате се като удавник, нямате енергия и сте се примирили с факта, че животът не е лек и приятен. Трябва да се примирите с миналото и да продължите напред. Ще бъдете много по-силни за разлика от преди, защото всички неприятности са уроци, които ще ви послужат в бъдеще. Живейте в настоящето. Когато се научите как да го правите, времето ще стане ваш приятел.

3.Луна
Ако сте избрали този символ, това означава, че сърцето ви в момента е като военно поле. Нещо силно и дълбоко във вас не ви позволява да спите спокойно. Дали това е мързел, гняв или страст? Вашият дух се нуждае от мир и за това трябва да изразите искрено и открито емоциите си. Признайте пред себе си и другите как се чувствате. Когато не са скрити, емоциите не могат да ви влияят, а тяхното подтискане винаги причинява повече вреди, отколкото ползи.

4.Ключ
Ако сте избрали ключа, това означава, че вашият дух отчаяно се нуждае от отговори. Всичко, в което сте вярвали изведнъж е под въпрос. Може да сте били уморени от търсенето на истината и верните отговори. Може би сте се отегчили. Време е да опознаете другата страна на живота чрез нови приключения. Скоро ще ви се случи нещо, което ще ви помогне да преодолеете настоящия период. Необходимо е да пътувате някъде, поне за един ден.

5.Длан
Ако сте избрали този древен символ, това означава, че сте заобиколени от негативна енергия. Вашият дух се опитва да се отърве от тези влияния и ако забележите, че ви се случват странни неща, това означава, че нещо вътре се опитва да ви предупреди за ситуацията. Интересното е, че винаги сме били под влиянието на зли сили, но винаги имаме избор да се отървем от тях. За да се отървете, първо трябва да простите на себе си, а след това и на другите. Отделете време за почивка и за хората, които обичате.