Четене по лицето, да това е възможно.

Чували ли сте някога израза – „изписано е на лицето ти“? Всъщност в този израз има някаква истина.

Четенето по лицето е било използвано в продължение на много хилядолетия, за да се предскаже миналото, настоящето и бъдещето. Както и в хиромантията, четенето по лицето отчита фините линии, контурите и общия вид, за да се определи съдбата на човек, неговото здравословно състояние и типа на личността.

Параметрите на лицето се използват от корпоративните компании, за да се определи дали служителят е подходящ за работата или не.

Има много различни типове и стилове за четене по лицето, но това ръководство ще ви помогне да научите най-основното.

Анатомия на лицето.

1. Лявата страна на лицето представя характера на човека и темперамента на човека.

2. Дясната страна на лицето отразява емоциите и нагласите на човека.

3. Горната част на лицето (челото) представя детството, миналото и взаимоотношенията с родителите, понякога се отпечатват и минали животи, но това е рядкост.

4. Средната част на лицето, включително очите, носа и бузите, представя настоящите и “средни” години от живота.

5. Долната част на лицето, включително брадичката, представя по-нататъшния живот и по-късните години от живота, тя също така съдържа параметрите на личния живот на човека.

Форма на лицето.

Има три основни форми на лицето, използвани за прочит. Ако не се вписвате в една конкретна категория, можете да смесвате интерпретациите на няколко, които отговарят на вашите параметри.

Лице тип 1: Овално лице.

Хората с овално лице са интелектуалци и мечтатели. Те често обменят идеи или цели. Срамежливи са и са по-загрижени за вътрешния си свят, така че могат да бъдат определени като интроверти. Емоционални и чувствителни хора са, склонни към депресия. Често такива хора избират творчески професии, подвизават се в музиката и поезията.

Лице тип 2: Квадратно лице.

Хората с квадратно лице често са силни и много целенасочени. Те могат бързо да се ядосат и лесно да се разочароват, когато нещата не вървят по план. Показват много самочувствие и практичност. Най-често се изявяват като политически лидери или хора с ръководни позиции.

Лице тип 3: Кръгло лице с форма на сърце.

Хората с кръгло лице са лесно приспособими, много практични. Често те философстват и са достатъчно мъдри, обичат да прекарват време с други хора. Често се интересуват от много теми в различни области и имат весел характер. Те могат да бъдат агресивни, но трябва да има добра причина за това. Те обичат да работят с хора.

Чело.

1. Високо и широко чело – знак за интелигентност.

2. Ниско и широко чело – знак за търпение и постоянство.

3. Високите и тесните чела са знак за практичен и аналитичен ум.

4. Ниско и тясно чело – знак за хитрост и подлост.

5. Чело с рождени белези, петна или бенки показва трудно детство или потиснати емоции.

6. Бенка близо до веждата показва финансов успех.

7. Веждите са свързани със здравето и дълголетието – по-дебелите и по-плътни вежди, свидетелстват за по-здрав човек и по-плодотворен.

Очи.

Очите, разбира се, са огледало на душата и могат да показват жизнеността, енергията и личността на човека. Ето на какво трябва да обърнете внимание:

1. Размер: големите очи показват чувствителност, състрадание и творческа натура; малките очи показват силна воля, вътрешна сила и практическо мислене.

2. Разстояние: очите, които са близо едно до друго показват висока интуиция, но също и ревнив човек; очи, разположени далеч едно от друго показват липса на мотивация, но и отлични комуникационни умения.

3. Ъгли: ъглите на очите, които гледат нагоре, показват искреност и честност; ъглите на очите, обърнати надолу, показват късмет; заоблените ъгли показват доброта, а острите ъгли на очите показват адаптивност.

Нос.

Размерът и формата на носа показват способността на човека да просперира и способността да приема предизвикателствата на живота. Носът също показва интелигентност и кариера. Ето на какво трябва да обърнете внимание:

1. Къс нос: показва гъвкавост, надеждност, широчина на мирогледа; може също така да показва, че хората донякъде са разпуснати или трудно се разбират с други хора.

2. Дълъг нос: показва силно чувство за отговорност, много практичен начин на мислене; те приемат всичко твърде сериозно, понякога им е трудно да се отворят към любовта.

3. Плосък нос: показва лоялност и търпение, и издръжливост, често такива хора успяват да постигнат целите в кариерата си.

4. Изкривен нос: показва креативност и успех, може да означава нестабилен ум или ум, който обича да се скита от цел към друга цел.

5. Заострен нос: показва силна интуиция и женственост, често хората с такъв нос имат интерес към изкуството и музиката.

Уста.

1. Голяма уста: голямата уста с плътни устни показва успех, любов към храната и хората, и много щедра натура. Тези хора имат добър “апетит” през целия си живот и са много общителни.

2. Малка уста: малката уста с тънки устни показва чувствителност, независимост и самосъзнание. Тези хора са затворени, трудолюбиви и много сигурни в тяхната интуиция.

3. Горната устна е по-плътна: когато горната устна е по-плътна от долната устна, това означава любящ човек с голяма любов към живота. Може също така да се посочат многобройни бракове или много силна независимост.

4. Горната устна е по-тънка: когато горната устна е по-тънка от долната устна, това означава човек, който се опитва да си угажда или се притеснява. Може също така да означава много надежден човек.

5. Прави устни: означават някой много практичен човек, с аналитично мислене. По правило такива хора са много резервирани.

6. Извити устни: устните, извити в ъглите, показват липса на доверие. Този човек има трудности с откритостта, той е ограничен, особено с хора, които току-що е срещнал.

7. Устни извити надолу: устните, извити в ъглите, показват, че човекът е много топъл и любящ. Може също да означава домошар или някой, който е много отдаден на семейството си.

Уши.

1. Големи уши: показват кураж, смелост, силно мъжество и решителност.

2. Малки уши: говорят за силни творчески способности.

3. Голям връх на ухото: хората, които имат големи върхове на ухото, често са много интелигентни и имат добра памет, те са много отговорни и често постигат много в живота.

4. Голямо ухо: хората, които имат големи уши, обикновено са много добри и забавни. Те обичат да бъдат с хора и са много артистични по природа.

Бузи.

1. Високи скули: показват много затворен човек, емпатични или интуитивни способности.

2. Плоски бузи: много любезен човек, който може да е срамежлив или да изпитва трудности да изрази истинските си чувства.

3. Закръглени бузи: човек с игриво и светло сърце, често знак за голямо чувство за хумор.

4. Дефекти: петната по бузите могат да означават лошо храносмилане или невъзможност да се „усвоят” емоциите.

Брадичка.

1. Много изпъкваща брадичка / челюст: показва, че човек е много активен и обича да поема отговорност, често става лидер. Също може да означава субективна и много упорита личност.

2. Заоблена брадичка / мека брадичка: показва традиционен семеен човек. Такъв човек обръща голямо внимание на детайлите.

3. Дефекти: петна, пигментация или пъпки по брадичката могат да означават хормонален дисбаланс или проблеми със собствената ви мъжественост / женственост.

Вижте още: Интересно: Сънища, които предричат щастие и успех

След като разберете основите на четенето по лицето, можете да използвате това знание във връзка със собствената си интуиция, за да разберете какво могат да означават характеристиките на човека.