НАЧАЛО ЗДРАВЕ Погрижете се за кожата на лицето си без много усилия

Погрижете се за кожата на лицето си без много усилия

Погрижете се за кожата на лицето си без много усилия
Погрижете се за кожата на лицето си без много усилия

Всички знаем, че кожата е най-големият и най-деликатен орган на тялото, тъй като постоянно е изложен на открито и има задачата да защитава всички вътрешни органи. С всичко това трябва да й дадем грижата, която заслужава.

Вашата кожа може да страда от слънцето, различни замърсители, както и много други фактори. С течение на времето могат да се появят петна, обриви, бръчки и други.

За да се погрижат за лицето си, хората се обръщат към скъпи процедури и кремове, но истината е, че можем да се погрижим за кожата си и у дома.

С тези домашни средства можете да получите ефективни резултати на ниска цена. В допълнение имате възможността да приготвите това средство у дома, когато пожелаете.

Съставки:

  • ябълков оцет
  • натриев бикарбонат
  • 1/2 лимон
  • мед.

Получаване:

Разредете 1 супена лъжица ябълков оцет в половин чаша вода, след това добавете сода за хляб, лимонов сок и накрая мед. Смесете всичко много добре. Можете да съхранявате сместа, за да я приложите, когато пожелаете.

Измийте лицето си много добре, за да отстраните следите от грим и замърсявания. След това нанесете сместа върху кожата, оставете я да действа 10 минути и я измийте с топла вода.

Подсушете с кърпа много деликатно. Няколко дни след прилагането на тази маска ще видите как кожата ви започва да се променя драстично. Ще се отървете от бръчките, акнето и другите проблеми без много усилия и без да харчите много пари.

Вижте още: Витамин В12 и признаци за неговия дефицит в тялото ни

Не харчете пари за скъпи продукти и процедури, а постоянно използвайте тази маска и веднага ще видите промените по лицето си.