Всеки човек крие нещо от света. Повечето от нас носят маски, за да скрием това, което хората не трябва да знаят за нас.

Може би дори не подозирате какво криете вътре в себе си от другите! Изберете маска и ние ще ви кажем!

1.

Ако изберете тази маска, вие криете идеите си. Искрата в очите ви разкрива, че имате определени идеи, така че „носите маска“. Страхувате се, че някой може да открадне вашата добра идея или да я използва по различен начин от този, който бихте искали.

Вашите идеи означават много за вас, както професионално, така и лично. Ако има нещо, което бихте искали да скриете от всички, то това е вашата нова идея, върху която работите.

2.

Изборът на тази маска означава, че криете вътрешната си топлина от света. В обществото представяте себе си като силен и студен човек, но в действителност сте топла и приятелски настроена личност. Страхувате се, че вашата доброта може да бъде приета за даденост.

3.

Изборът на тази маска може да означава, че криете начина, по който виждате човека срещу вас. Вие сте наблюдателни и можете точно да определите истинската същност на другите. Но запазвате наблюденията си за себе си и не разкривате картите си.

Ето защо, ако човек ви лъже, вие разбирате това, но не му обръщате внимание, защото просто не искате да се тревожите за хора, които не могат да бъдат честни с вас.

4.

Ако изберете тази маска, вие криете вътрешния си огън от всички. Вашите мечти, надежди и стремежи принадлежат само на вас и не ги разкривате на хората, особено ако все още сте на път да сбъднете мечтите си.

Огънят, който гори вътре във вас и желанието да успеете, е нещото, което запазвате само за себе си. Ще се отворите към света само, когато достигнете целта си.

5.

Изборът на тази маска може да означава, че добре сте скрили вашите страсти. Не всеки може да се справи с вашата дива страна. Не всеки може да разбере колко силна е връзката ви със собственото ви „Аз“.

Вие не изразявате мислите си и криете страстното си „аз” от тези, които не са в състояние да разберат каква енергия притежавате.

6.

Ако вашият избор падне върху тази маска, тогава най-вероятно сте скрили вътрешното си дразнене към света. Нямате време за глупости, но това не може да изключи идиотите, които понякога виждате до себе си.

И тъй като не винаги е възможно да изразите всичко, което мислите за тях, запазвате раздразнението в себе си и продължавате да се усмихвате, задържайки гнева си.

7.

Ако изберете маска 7, тогава най-вероятно сте скрили силната си вътрешна страст. Тя може да бъде страст към човек или силно желание да получите нещо. Никога не разкривате силната си мания.

Страхувате се, че вашите желания могат да бъдат разбрани погрешно и че другите могат да ви съдят за това. Ето защо се държите така, сякаш нищо не се е случило.

8.

Ако това е маската, която сте избрали, тогава вие криете болката си от всички. Може да сте страдали много, да сте претърпели загуба или да сте били наранени, но вие сте човекът, който ще се усмихва, дори когато изпитва тежка болка в сърцето.

Вие вярвате, че никой не може наистина да разбере какво сте преживели. Затова запазвате всичко за себе си и продължавате да се усмихвате.

9.

Ако изберете маска 9, то криете любовта си от всички. Вашата любов е нещо много специално и е предназначено само за специален човек, който ще бъде вашата половинка.

Накратко, вие не разкривате на света любовта, която криете в сърцето си, защото тя съществува само за един човек.

10.

Ако сред всички маски сте избрали тази, може би се опитвате да скриете някои от странностите си. Вие сте уникални и вашият характер е различен от всички останали, но не харесвате онези, които виждат истинската ви същност. Страхувате се, че тези хора могат да ви разберат погрешно и да изградят невярно мнение за вас.

Вашата уникалност е много важна, но не всеки може да разбере и приеме хора, които по някакъв начин са различни от останалите, и следователно запазвате всичко за себе си.

11.

Изборът на тази маска може да означава, че криете своята вътрешна простота от другите. Вие сте обикновен човек, който оценява малките радости на живота и тези малки неща ви правят щастливи. Но вие не смятате, че другите трябва да знаят това, още по-малко да ви съдят на тази основа. Ето защо в обществото се държите по съвсем различен начин, отколкото с близките си.

12.

Ако сред всички маски сте избрали тази, може да криете своята енергична природа. Може да се наречете щастлив човек – обичате да се забавлявате, да играете и да се шегувате.

Вижте още: Какво е емоционалното ви състояние: разберете с този тест!

Но вие се държите естествено само в кръга си от близки приятели и роднини. За всички останали сте човек, който трябва да бъде възприеман сериозно.