Солта почиства негативната енергия. От векове тя се използва за защита срещу всевъзможни неприятности. С нейна помощ можете да се отървете от негативната енергия, уроките, както и да оставите проблемите и неуспехите в миналото.

В древността хората са премахвали негативната енергия, която се е натрупвала в домовете им, справяли са се с различни болести и са се предпазвали от всякакви негативни последици. Сигурни сме, че солта може да промени живота ви към по-добро, затова препоръчваме на всеки да я използва, за да се отърве от негативната енергия.

Отървете се от уроките
Негативното влияние може да се „прилепи” към всеки, дори той да не вярва, че проблемите ще го застигнат. Ако се чувствате зле, използвайте ритуал със сол. Необходима ви е обикновена сол, с която да изтриете тялото си.

„Отървавам се от всяка негативност, премахвам уроките от себе си и всяко зло. Водата ще отмие всичко, тъгата ще си отиде и ще отвори вратите на щастието.

Солта почиства негативната енергия, премахва влиянието на уроките и ви предпазва от проблеми.

Изплакнете солта с хладка вода и не избърсвайте с кърпа. Този ритуал ще ви помогне да се възстановите бързо.

Обред със сол срещу неуспехи
Проблемите и лошият късмет могат да ви преследват, принуждавайки ви да мислите негативно. Можете да се отървете от проблемите със сол и билковата инфузия. Направете успокояваща напитка изпийте я и след това разредете няколко зрънца сол в чаша с топла вода. Отпийте глътка и се измийте с останалата част от водата, като си казвате наум или на глас:

„Отървавам се от лошия късмет, измивам солените сълзи. Плаках много, но сълзите ми свършиха“.

Добавете чаена лъжичка сол в чаша с чиста вода, разбъркайте добре и я оставете близо до леглото. Вечер и сутрин мийте лицето си с тази вода, по този наин неприятностите ще ви оставят.

Отървете се от проблемите
Напишете на лист всички проблеми, които ви пречат да живеете щастливо. Отделете малко време, поверете преживяванията си на хартията, за да се освободите от негативните емоции. Покрийте листа с едра сол и го оставете на масата за през нощта. На сутринта изхвърлете солта през прозореца с думите:

Никой няма да получи проблемите ми, но и те няма да останат с мен. Колкото са зрънцата сол, толкова късмет да дойде в къщата ми.“

Изгорете листа и издухайте пепелта през прозореца. Направете си амулет, който ще ви предпазва от неуспехи. За да направите това, сложете сол в малка торбичка и капнете от любимото си етерично масло. Носете торбичката с вас.

Отървете се от всички неприятности
Често се правят ритуали със сол, за да се предотвратят вскакви неприятности. Тези ритуали помагат за укрепване на защитата на организма и за противодействие на бъдещите неуспехи.

Разтворете щипка сол в чаша вода и я изпийте. Изсипете сол в торбичка с думите:

Солта ме пречиства и защитава от неприятности. Създава невидима бариера срещу всяко зло. Носете торбичката със себе си, за да не ви засягат повече проблемите.