НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Подменете пода на тоалетната си по нестандартен начин

Подменете пода на тоалетната си по нестандартен начин

0
Подменете пода на тоалетната си по нестандартен начин
Подменете пода на тоалетната си по нестандартен начин

Една жена, отдавна не била променяла нищо в тоалетната си. Това било до момента, в който просто сте отегчила от стандартните плочки на пода в банята. И тогава се въоръжила с находчивост, набор от евтини инструменти, и само за няколко дни напълно трансформирала мястото за усамотение.

Направете нестандартни плочки в тоалетната със собствените си ръце!

За да трансформира плочките, жената се нуждаела от четка, бяла и черна боя, шаблон с желания модел и размер на едната плочка, лепенка, грунд и течност за почистване на пода.

Първо, жената напълно почистила пода и го обработила с шкурка така, че да е равен и гладък.

После запечатала връзките между пода и стените на тоалетната, за да избегне ненужно замърсяване.

След това покрила пода с течен грунд, а отгоре го боядисала с няколко слоя бяла боя, така че цветът да е наситен и равномерен. След това трябвало да изчака малко, за да изсъхне боята, и пристъпила към най-важния момент.

Тя взела шаблон и започнала да работи с него.

За да направи това, жената прилагала шаблона на плочката, закрепяла краищата му с лепенка, така че да не се движи, и минавала шаблона с черна боя.

Вижте още: Съхранете зеленчуците и плодовете в хладилника с помощта на гъба

А когато шаблонът бил нанесен навсякъде, жената със златни ръце боядисала пода със защитен прозрачен слой боя и изчакала, докато изсъхне. Резултатът бил просто перфектен, и най-важното, нито било трудно, нито било скъпо да направи всичко това.