НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сода при различни проблеми и за красота – ето как да я...

Сода при различни проблеми и за красота – ето как да я използвате

0
Сода при различни проблеми и за красота - ето как да я използвате
Сода при различни проблеми и за красота - ето как да я използвате

Сода при различни проблеми и за красота

Содата е едно от най-евтините и ефективни средства за почти всеки вид неразположение. Тя може да лекува грип и настинки, да алкализира тялото ви и да предотврати много заболявания. В допълнение, содата за хляб може също да поддържа кожата ви здрава и чиста, а също така има и много други приложения.

Ето как да използвате содата за хляб:
1. Използвайте като паста за зъби на всеки няколко дни, за да избелите зъбите си и да предотвратите инфекции в устата.

2. Налейте чаша вода и добавете сода за хляб, след което изплакнете с тази смес устата си срещу лош дъх.

3. Нанесете паста от сода и вода върху ноктите си, за да предотвратите гъбични инфекции.

4. Използвайте същата паста за лице, за да отпуснете и почистите кожата и да предотвратите различни кожни проблеми.

5. Изпийте чаша вода със сода за хляб, за да облекчите болката в мускулите и ставите.

6. Добавете малко сол и сода за хляб в купа с вода, както и етерично масло от мента и след това накиснете краката си, за да се отпуснете и да предотвратите появата на миризма.

7. Пастата от вода и сода за хляб може да се използва за облекчаване на ухапвания от насекоми, както и при язви и херпесни инфекции.

8. Намалете киселинността в организма, използвайки тази рецепта. Тялото ни трябва да е в алкално състояние, за да може всичко да функционира правилно. Содата може да се използва за неутрализиране на телесната киселинност и предотвратяване на проблеми като киселинен рефлукс. Просто добавете ½ чаена лъжичка сода и няколко супени лъжици лимонов сок към чаша хладка вода, след което оставете реакцията да отмине преди да консумирате сместа. Тази невероятна напитка неутрализира киселинността в кръвта ви, лекува и предотвратява много проблеми.

9. Сода за хляб срещу рак
Много експерти предполагат, че содата всъщност може да унищожи раковите клетки. Д-р Тулио Симончини е италиански лекар, който заяви, че ракът е обикновена гъбичка, която може да бъде унищожена със сода, ако знаете как да я приготвите.