НАЧАЛО ЗДРАВЕ 3 съставки и ще се справите с косопада. Резултатите ще ви изненадат

3 съставки и ще се справите с косопада. Резултатите ще ви изненадат

0
3 съставки и ще се справите с косопада. Резултатите ще ви изненадат
3 съставки и ще се справите с косопада. Резултатите ще ви изненадат

3 съставки и ще се справите с косопада – страхотна маска за косата

Борбата с косопада е много често срещан проблем в съвременния свят. Причините за този проблем включват различни стресови ситуации, продукти, които съдържат много токсини и много, много други фактори. И мъжете, и жените са еднакво застрашени от косопад.

Хората прибягват до един или друг метод за възстановяване на косата си, но за съжаление понякога всичко това не носи желаните резултати! Разбира се, последното решение е трансплантация на коса, но не всеки има достатъчно пари за този вид лечение.

В тази статия ще се запознаете с едно решение, което може би още не сте опитвали и ви уверяваме, че то е много ефективно в случай на плешивост и косопад.

Ще са ви необходими:
2 супени лъжици рициново масло
1 жълтък
1 супена лъжица мед

Да, това е всичко, от което се нуждаете. Смесете всички съставки. Внимателно масажирайте с подготвената смес корените на косата, след което я нанесете върху останалата част от косата. Покрийте косата и оставете за 2-4 часа. Измийте, както обикновено с шампоана си. След два месеца употреба резултатите наистина ще ви изненадат.

Рициновото масло се използва от векове за лечение на косопад, тъй като е отлично антибактериално и противогъбично средство и се бори добре срещу всички видове инфекции. Освен това, съдържа рицинолова киселина и подобрява притока на кръв към скалпа. Стимулира растежа на косата до 3-5 пъти. Жълтъкът, от друга страна, съдържа аминокиселини и протеини и осигурява на косата хранителни вещества. Медът е полезна съставка и мощен антиоксидант, който има силни антифунгицидни свойства. Той е чудесен за предотвратяване на косопада.