НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие

Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие

Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие
Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие

Целият ни живот е числа. Те цялостно ни влияят – независимо дали вярваме в тях или не. Ето защо, ако искате да привлечете пари, щастие и късмет, станете приятели с тях!

Нумеролозите казват, че числата и комбинациите от числа могат да привлекат желанията, да ускорят процесите и дори времето. Визуализирайте и… ги повтаряйте, ако искате да ускорите процеса.

Може би закъснявате за важно събитие, а все още нямате транспорт. Или не са ви останали абсолютно никакви пари, а на работа са ви забавили с плащането?

Опитайте да разрешите проблемите си, като си повтаряте следните числа:

„2“ ще умножи вашите усилия, а „0“ ще намали силата на реакция.

Повтаряйте си „4“, ако пък искате да забавите процеса. Например, синът ви бърза да се ожени, но все още не сте готови за толкова важно събитие. 4 е квадрат, тоест фигура с равни страни. Където и да отидете, навсякъде е едно и също – забавяне и стабилност.

Повтаряйте си „7 + 1“, ако искате да добавите нещо. Може би става въпрос за пари, пътуване и дори почитатели. 7 е с мистериозно действие, 1 е цел и енергия, а 8 (7 + 1) е безкрайност.

Повтаряйте си „ 10 – 1“, ако искате да извадите нещо. Например, броя на проблемите или собственото си тегло. 9 е числото на промяна.

Повтаряйте си “40”, ако искате да изградите или подновите нещо. Това може да бъде нов дом, връзка с партньор или шеф.

Повтаряйте си  „44“, ако напротив, нещо трябва да бъде унищожено.

Числото 4 прилича на цип. Две четворки – това са два квадрата, които се наслагват един върху друг и разбиват цялата стабилност: ъглите стават осем, 8 – безкрайност. Всичко това води до унищожение.

Повтаряйте си „21“, ако искате съдбата да ви донесе щастие, късмет и лекота. И така, нумерологичното значение на думата “щастие” е 21!

Повтаряйте си „91“, ако нямате достатъчно време. 9 – промяна и край, 1 – скорост и старт. Тоест, оказвате пълно покритие на цикъла от време.

Вижте още: Плодове и зеленчуци, които в никакъв случай не бива да смесвате

Между другото, магьосниците смятат, че 911 е не само номер за спешни случаи, но и апели към Вселената! Вярвате или не – зависи от вас!