С тези 2 естествени съставки вашата тоалетна винаги ще бъде чиста

За да почисти тоалетната до блясък почти всяка домакиня използва огромно количество химически средства.

В действителност всичко е много по-лесно! За да почистите тоалетната и да унищожите бактериите, не е необходимо да харчите много пари.

Производителите на средства за почистване много умело ни убеждават и ни продават препарати далеч не „чудодейни“, каквито са обещанията в рекламите.

Най-често закупените в магазина почистващи препарати съдържат големи количества химикали, които вредят на човешкото здраве. Ето защо ще говорим за това как да използваме естествени и безопасни съставки.

Тези 2 безобидни съставки могат да бъдат намерени във всеки дом и струват стотинки. И процесът на почистване на тоалетната с помощта на тези продукти е лесен и бърз. Не вярвате? Предлагаме да опитате тази мощна комбинация – оцет и сода, за да внесете чистота и в същото време да не навредите на здравето си.

Сода за хляб
Изсипете една чаша сода за хляб в тоалетната. Оставете содата за една нощ, така че да прояви цялата си ефективност.

На сутринта пуснете водата няколко пъти, докато всички следи от содата за хляб се отмият.

Използвайте четката за тоалетна, за да премахнете всички останали замърсявания.

Резултатът ще ви изненада – тоалетната ще блести от чистота.

Сода и оцет
Содата за хляб отлично премахва петната, но не е способна да убие микробите, така че ако искате да хигиенизирате тоалетната си, активирайте содата за хляб с оцет. Оцетът убива всички бактерии и микроби, премахва неприятната миризма и е безопасен за здравето.

Комбинацията от тези две съставки дава 100% резултат!

Ще ви трябват 1 чаша оцет и 1/2 чаша сода за хляб. Изсипете оцета в тоалетната и го оставете за 30 минути.

След 30 минути използвайте тоалетната четка, потопена в оцет и почистете тоалетната чиния със сода.

Изсипете содата върху четката на няколко пъти. Казват, че визитната картичка на дома изобщо не е ремонтът или угощението, а чистата искряща тоалетна.

Сега знаете, че изобщо не е необходимо да използвате скъпи домакински химикали, за да поддържате тоалетната чиста. С тези 2 естествени съставки, които са достъпни за всички, тоалетната ви ще блести от чистота.