НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чудо лек при хипертония, който е много полезен за целия организъм

Чудо лек при хипертония, който е много полезен за целия организъм

0
Чудо лек при хипертония, който е много полезен за целия организъм
Чудо лек при хипертония, който е много полезен за целия организъм

Чудо лек при хипертония, който е много полезен за общото здраве

Разглеждайки старите записки на моята баба, се натъкнах на една невероятна рецепта, която ме порази със своята простота и достъпна цена.

Това средство нормализира високото налягане, избавяйки ви от кризите за няколко години. Лекът се приготвя на базата на толкова обикновени съставки, че дори няма да ви се вярва, че е ефективно, обаче е така.

За приготвянето на отварата ще са ви необходими: по 2 супени лъжици шипки и люспи от лук и 5 супени лъжици борови иглички. Всички съставки сложете в купа, залейте с литър вода, сложете да кипне и оставете да се вари под капак за 10 минути. Когато напитката престои за известно време, прецедете я. Полученото количество ще е достатъчно за два дни.

Пийте, когато ожаднеете. Може да разредите леко с вода. Продължителността на лечението е 4 месеца. Първите признаци на подобрение могат да се забележат след седмица – мигрената ще изчезне. Месец по-късно лекарствата, които използвате за намаляване на налягането, няма да са ви необходими.

Тази отвара помага и при заболявания на венците и укрепва имунната система. Тя е ефективна като профилактично средство при настинки, има и диуретичен ефект.