НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Стъпка към себе си: вратата към подсъзнанието

Стъпка към себе си: вратата към подсъзнанието

0
Стъпка към себе си: вратата към подсъзнанието
Стъпка към себе си: вратата към подсъзнанието

Направете стъпка към опознаването на себе си, като изберете врата!

Малцина от нас знаят какво се крие в дълбините на нашето подсъзнание и ще бъде голяма заблуда, ако ви уверим, че като изберете изображение, ще отгатнете цялото вътрешно същество на човек, ще го направите разбираемо и достъпно.

Но е абсолютно възможно да се твърди, че с помощта на такъв тест могат да се разберат определени черти на характера на човек.

Изключение са случаите, ако към момента на провеждане на теста преживявате силни емоции, намирате се в стресова ситуация или сте твърде разсеяни от случващото се.

Погледнете внимателно изображението и изберете вратата, която е най-подходяща за вашето настроение и състояние. По-добре е да изберете опцията, която първо ви дойде на ум, това ще бъде вярното и правилно решение.

Врата №1

Вие сте топъл и много приятен човек, за който семейството е на първо място, неговото благополучие и просперитет. Домашният уют, вкусната храна, събиранията в искрена компания са най-доброто забавление.

Не изисквате много от живота и знаете как да се задоволите с това, което имате. Вие сте човек, който не е фокусиран върху очакванията, затова не преживявате разочарования.

Ето защо роднините и приятелите ви обичат толкова много. Излъчвате положителна, спокойна и мила енергия.

Врата №2

Ако сте избрали тази врата, тогава, най-вероятно, не всичко върви гладко в живота ви. И причината за това е по детски чистата и леко наивна душа, която поради обстоятелства трябва да изпълнява задълженията на зрял и сериозен човек.

Не се отказвате, но поради разминаване в усещането за себе си и нуждите на света, възниква вътрешен конфликт, който често води до потиснати състояния, депресия, разочарование.

Врата №3

Изборът на тази врата показва загриженост, свързана с някаква нерешена или непълна ситуация в миналото. Всичко изглежда ясно и разбираемо, но ситуацията заглушава спомените и живеете, без да се оценявате. Ако този момент не съществуваше, тогава бихте възприемали животът много по-добре. Може би трябва да се опитате да поправите миналото по някакъв начин.

Врата №4

Тази врата се избира от хора с осезаем дял от авантюризъм, любопитство, оживление и вълнение. Вие сте активен и изключителен човек, който знае какво иска от живота и се опитва винаги да получи това, което иска.

Имате силен Ангел Пазител и той по чудо успява да ви извади от опасните ситуации. Добре е да имате такъв защитник, но все пак е по-добре да се опитате да развиете естественото си чувство за самосъхранение, тъй като понякога няма друг начин освен да получите студен душ.

Врата №5

Външна студенина, статичност, желание да изглеждате стабилен, уравновесен човек без никакви проблеми – така човек може да ви опише. По-точно това не е вашата истинска същност, а ролята, която смятате за успешна и печеливша. Неприкосновеността, откъснатостта, желанието за усамотение, чувството за несъвършенство на света и несправедливостта във всичко, което се случва, са истинските причини за това поведение.

Струва ви се, че заслужавате повече, но по някаква причина не искате да влагате усилия в това. Смятате, че всичко трябва да получете на момента, но когато това не се случва дори ракът – отшелник, се принуждава да напусне мястото си и да се премести в по-удобно и просторно пространство.

Усмихвайте се на света, поне чрез сила, и това ще се превърне в навик, а той от своя страна ще започне да влияе положително върху състоянието и настроението ви като цяло.

Врата №6

Човекът – веселие, човекът – оркестър, душата на компания, самозареждаща се батерия – това впечатление прави човекът, избрал врата № 6. Малко хора знаят и разбират колко му струва това поведение и този „лек“ характер.

Оставен сам със себе си, той става точно обратното на образа си. Това не е лошо, а е съзнателен избор.

Блестите вместо слънце и правите света по-хубав и по-ярък – с тази задача не всеки може да се справи. Необходимо е да имате огромна вътрешна сила, самоконтрол и гигантско уважение към другите, за да не си позволявате да показвате лошото си настроение, да пренебрегвате меланхолията и да спестявате на околните порцията негативизъм.

Вижте още: Узнайте как работи мозъкът ви, като изберете фигура

Характерите на всички хора са различни, а способността да не правите култ към собственото си “Аз” и да не смазвате другите около себе си е умение!