НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ако имате проблем с парите, вашето тяло ще ви разкрие какъв!

Ако имате проблем с парите, вашето тяло ще ви разкрие какъв!

0
Ако имате проблем с парите, вашето тяло ще ви разкрие какъв!
Ако имате проблем с парите, вашето тяло ще ви разкрие какъв!

Тялото има четири зони на парите. Едната от тях е свързана с начина на получаването на пари, другата – с това как ги давате, третата – как ги спестявате, четвъртата – със способността ви да ги превърнете в богатство.

Първа зона, получаване на пари – врат

Оценете състоянието на врата си. Можете ли да го завъртите свободно без напрежение и пукане? Ако е така, тогава можете лесно да виждате различните начини за получаване на пари.

Вратът е зона от възможности и свобода на избор! Свободен, подвижен, лек, вратът показва, че всичко е наред с избора ви. Виждате за себе си много възможности за развитие на събития и не виждате проблеми в промяната на сценариите на живота си. Приемате лесно себе си и другите хора. Лесно правите компромиси. Изразявате свободно своите мисли и чувства. Лесно изразявате собственото си мнение. Свободният врат придава жизненост на тялото, а на самия човек – скорост на реакция.

Хората със скован врат изглеждат наведени. Това е погледът на подчинения офицер или войник.

Анализирайте финансовите си сценарии. Може би сте упорити и недоверчиви, често се съпротивлявате. Напълно ли сте запленени от една финансова схема, в която започвате активно да влагате всичко?

Втора зона, даване на парите – Ръце

Нищо чудно, че казват, че парите изтичат през пръстите ви. Представете си, че някой ви подава пачка с пари. Протегнете се и си я вземете. Как ще направите това? Преценете напрежението в ръката си. Къде го усещате?

В китката? За вас има значение как се дават парите, кой ги дава, с какви думи. Отдавате голямо значение на ритуализма при получаването на пари. Ако не ви харесва как ви дават парите, дори можете да откажете да ги получите.

В предмишницата? Трудно ви е да взимате решения за пари. Трудно взимате пари, трудно ги давате, трудно пазарувате и инвестирате. Преди да решите нещо, мислите десет пъти и често заради това губите. „Който не рискува, не печели“ – помнете това и парите ще се изсипят в ръцете ви.

В рамото? Трудно ви е да получавате пари в живота си. Можете да ги вземете, но започват допълнителни емоционални мъки. Може би сте от онези, които вярват, че парите са мръсотия, която разваля човека. Подсъзнателно се дистанцирате от тях. Парите винаги са на прага ви, но ги пропускате. Помислете за това, защото може да им омръзне да стоят там и какво ще правите тогава?

Как давате пари? С широко движение на ръката си – вие сте щедър и уверен човек. Държите ги близо до себе си и изчаквате, докато самият човек посяга към тях – не сте сигурни, че тези пари трябва да бъдат дадени. Може би сте плахи, не много самоуверени и трудно се разделяте с парите.

Трета зона, спестяване на пари – корем и таз

Нищо чудно, че богаташите винаги се представят като дебели хора с голям корем. Но големият корем е в същото време знак, че човек има много страхове. И страховете не ни позволяват свободно да управляваме парите. Страхът от загубата на богатство се проявява в алчност. И така, какво да правим?

Мекият, но не пълен, корем, свободните движения на таза, грациозната походка, като тези на ориенталските танцьорки и танцьори, ни свидетелстват за човек, който е доволен от живота, знае как да се наслаждава на всеки момент и не се комплексира по отношение на увеличаването на богатството му. Ето защо, ако искате пари, ходете на ориенталски танци.

Любопитно е, че една от зоните на неразумното натрупване са паласките. Хората, които са алчни, особено тези, които са алчни за парите на други хора, имат паласки. А тези, които лесно се разделят с парите и спокойно ги харчат за другите хора, нямат проблем с тази част от тялото.

Четвърта зона, увеличаване на богатството – Крака

Колкото по-силни са краката, толкова по-лесно е човек да изгради благосъстояние. Дом, стабилен бизнес, силен доход, луксозни стоки. Цялата тази принадлежност вече не са пари, а богатство.

За да поддържа богатството си, човек трябва да стои здраво на краката си. Ако имате слаби крака, често се спъвате, имате случайни, нелепи фрактури, имате разширени вени или всякакви други заболявания на краката, всичко това показва, че нямате стабилност и може би се страхувате.

Вижте още: Само определени хора имат тези букви на дланта

Научете се да стоите здраво на краката си. Работете върху походката си на победител. Стъпвайте на целия си крак, пружинирайте в коленете и прехвърляйте телесното си тегло на опорния крак. Спрете да ходите на високи токчета, докато не се научите да чувствате сигурност под краката си. През лятото ходете боси по-често по земята. Укрепете краката си и установете изгубена връзка със земята.