НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Защо сте самотни? 7 тежки истини, които трябва да чуете

Защо сте самотни? 7 тежки истини, които трябва да чуете

0
Защо сте самотни? 7 тежки истини, които трябва да чуете
Защо сте самотни? 7 тежки истини, които трябва да чуете

Най-вероятно, ако четете това, значи или ви е писнало от неуспешни запознанства, или сте отчаяно самотни. Или и двете. Какви са причините? Готови ли сте да ги чуете?

1. Планирате твърде много.

Вие сте влюбени в самото състояние на влюбване и когато намерите партньор, който отговаря на вашите минимални критерии (при условие, че ги имате), се потопявате в лудо планиране. Веднага избирате имената на бъдещите ви деца и цветовата схема за вашата сватба. Спрете. Спрете да ускорявате нещата.

2. Не сте искрени.

Това поведение е не само отблъскващо, но е и знак, че не сте сигурни кой сте или колко струвате. Научете се да сте човекът, който сте, и ако хората не го харесват, това не е ваш проблем. Не е необходимо да казвате на партньорите си само това, което искат да чуят, в противен случай ще привличате към себе си „не тези“ хора, които трябва.

3. Прекалено сте влюбчиви.

Това не означава, че можете да обичате няколко души наведнъж, но ако все още сте във връзка, няма нужда да хвърляте очи на ближния си. В резултат на това рискувате да останете дълго време с разбито сърце.

4. Вие сте твърде повърхностни.

Вашият основен интерес към партньора ви е неговият статус, финансово положение, височина, външен вид и т.н. Никой не харесва повърхностни и материалистични хора, затова не се изненадвайте, че избраните от вас изчезват много бързо от хоризонта ви.

5. Търсите принц.

Да се съгласявате на по-малко, отколкото заслужавате, не си струва, но чакането на принца също е глупаво. Може би принцовете съществуват някъде, но не и фактът, че поне един от тях някога ще ви достигне. Живейте живота си максимално и не търсете идеала. Освен това спрете да оказвате натиск върху потенциалните си партньори, изисквайки невъзможното от тях. В противен случай ще бъдете самотни.

6. Вие сте изградили стени около себе си.

Може би сте страдали в миналото и следователно сте се превърнали в непревземаема крепост с дебели стени и уникални по сложността кодове, които могат да бъдат достигнати с известни само на вас ключове. Ако наистина искате добра, здрава и пълноценна връзка, незабавно премахнете всички тези бариери и препятствия.

Вижте още: Смъртта на бащата и какво губим, когато бащите ни умират

7. Искате твърде много и твърде бързо.

Това е свързано с първия параграф. Не се опитвайте да правите твърде много във връзката си. Това е страшно. Нека всичко върви, както трябва. Опознайте се с партньора си постепенно и не го влачете на втория ден след срещата ви до олтара. По-добре дълъг път с “вашия” човек, отколкото кратък път с някой, който скоро ще ви накара да съжалявате за своя необмислен избор и отново ще бъдете самотни.