НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разположението на бенката върху тялото разкрива характера

Разположението на бенката върху тялото разкрива характера

0
Разположението на бенката върху тялото разкрива характера
Разположението на бенката върху тялото разкрива характера

По разположението на бенките нашите предци са били в състояние да предскажат съдбата и характера на човек. Бенката по брадичката например, е знак за силен и дори властен характер. Бенката вляво от слепоочието е предвестник на голямо щастие и късмет.

Колкото по-голям е рожденият знак, толкова по-силно е неговото въздействие върху съдбата на човека и толкова по-голям успех или страдание ще падне върху жребия на неговия собственик. Най-хубаво е, ако бенката е кръгла. Продълговата – обещава добър късмет, но не прекомерен. Тази пък под формата на ъгъл разкрива, че в живота ви ще има много добри и лоши неща, няма да скучаете.

Цветът на бенките също казва много. Колкото по-богат е той, толкова по-изразени ще са прогнозите, обещани от бенката.

Чело

Рожденият знак в средата на челото е доста рядък подарък от съдбата и той показва активния и трудолюбив характер на собственика му, успех в бизнеса и щастлив брак. Разположен вдясно, бенката издава човека, че е склонен към влюбване и ухажване. Такива хора са много успешни в живота и щастливи в брака, с една дума – истински късметлии. Но бенката вляво от слепоочието бележи онези, на които късметът и успехът не падат като манна от небето. Тези „работни кончета“ полагат много усилия, за да постигнат нещо стойностно в живота, но победата е още по-ценна!

Вежди

Бенка над дясната вежда е знак за весел характер, смелост и постоянство. Такъв човек го очаква богатство, успех в любовта и делата. Човекът с бенка над лявата вежда е в пълна противоположност: той е мързелив, раздразнителен, страхлив и много по-малко се интересува от другите, отколкото от себе си.

Очи

Бенките близо до очите показват честен и твърд характер, склонност към любовни удоволствия. Понякога те предричат насилствена смърт в края на живота, който ще се състои от възходи и падения, радости и разочарования.

Нос

Искате ли да имате надежден приятел? Обърнете внимание на приятелите си, които имат бенки на носа. Именно тези хора в приятелството си са отворени, искрени и верни. Вярно е, че имат бърз и страстен характер, обожават любовните приключения, но както се казва, всеки има своите недостатъци. Като цяло тези, чийто бенки красят носа им, са с гарантиран успех в живота и напълно успешен брак.

Бузи

Една бенка на бузата показва работливост и добронамереност на човека. Всеки, който е маркиран с такъв орнамент, обича спорта и победата, включително и на любовния фронт. Такъв човек няма да бъде нито много богат, нито много беден, но ще бъде по-богат от родителите си.

Уши

Това, което обещава наистина голямо богатство, са телесните белези по ушите. Тези знаци бележат естеството на безгрижните и веселите, тези, които най-често се наричат душата на компанията. Има една подробност – ако бенката се намира на ушната мида, рискувате да се удавите във водоем. Затова стойте далеч от подобни места.

Устни

Бенка по устните е знак за крехкост и болезненост на нейния собственик. Тези хора трябва да спазват диета през целия си живот и като цяло да обръщат голямо внимание на здравето си. Освен това този знак бележи чувствените, забавните и тези, които не са склонни да поемат излишна отговорност. Жените с бенка близо до устните са непредсказуеми кокетки, които познават от първа ръка науката за любовта.

Брада

Бенка на тази част на лицето говори за спокоен и приятелски настроен човек. Те са красиви и естествени, весели и откровени, трудолюбиви и успешни в бизнеса хора. Мъжете с бенки на брадичката (особено в лявата част) са силни, макар и донякъде доминиращи. Те са незаменими и надеждни не само в бизнеса, но и в други области на живота, например в любовта и приятелството.

Врат

Бенка отстрани на врата означава, че ще имате труден живот и с годините рискувате да станете придирчиви и неискрени. На врата отпред – можете да се надявате на главозамайваща кариера.

Рамене

Специален знак украсява лявото ви рамо? И така, вие сте неблагоразумен човек, склонен да предизвиква всичко и всички. Животът ви ще бъде скучен и монотонен. Но ще имате много деца. Успехът в бизнеса ще се окаже много скромен.

Бенка на дясното рамо е знак за благоразумен и предпазлив човек, надарен с голяма мъдрост, такт и дипломатически инстинкт. Той е трудолюбив и не особено влюбчив. И жените, и мъжете, белязани с този знак, са истинска находка за онези, които мечтаят за надежден и верен партньор в живота.

Подмишници

Признаците на съдбата, скрити на тези места, казват: вие сте привлекателен, богат и щедър човек.

Ръце

Банките на ръката са знак за голяма сила на духа, решителност, вярност, щедрост и просперитет. И мъжете, и жените ги предвещава успешна кариера и професионално израстване.

Лакти

Хората с бенки на лактите са неспокойни, нервни, вечно недоволни от личния си живот. Те са абсолютно безразлични към парите и лоялни към приятелите. Повече от другите  обичат и почитат родителите си.

Китка

Искрен, креативен човек.

Пръсти

Лош знак. Той говори за склонност към кражби и че такъв човек никога няма да бъде богат.

Гръб

Под лопатките: труден живот с много разочарования.

Над лопатките: ще имате много трудности, но ще можете да се справите с тях.

Дупе

Безпомощност и бедност. Склонност към мързел.

Гръден кош

Бенката на това място говори за абсурден характер. Такъв човек е изключително влюбчив и неконтролируем.

Гърди

Бенка на дясната гърда издава в човека страст към алкохола и противоположния пол. Отляво: трудолюбива и предпазлива личност. Жените имат късмет във всичко. Повечето от тях принадлежат към категорията страстни любовници, което обаче не им пречи да бъдат добри майки.

Корем

За жената това е индикация за добър брак и голям брой деца. За мъжа – късмет във всички начинания, символ, че синът му ще стане известна личност.

Полови органи

Благородна, честна, отворена личност, която цени любовта далеч отвъд честите афери. Жалко е само, че този знак е надеждно скрит от любопитните очи. Бенката на това място обещава щастие в брака и липса на каквото и да е нужда.

Колене

Бенка на лявото коляно издава страст и склонност към разхищение. Отдясно – показва добронамерен нрав и честен характер, обещава успех в любовта и много добри приятели.

Крака

Говори за меланхоличен нрав. Собственикът ѝ е пасивен човек, който дори не склонен да следва стремежите на сърцето си.

Пети

Енергичен, но недружелюбен човек. С каквото и да се заеме, той ще го направи само заради себе си, изобщо без да вземе предвид интересите на другите.

Вижте още: Математически техники за по-лесно пресмятане

Пръсти на краката

Бенка на това място обещава брак с богаташ. Ще бъдете заобиколени от лукс и просперитет, единственото нещо, което няма да бъде в живота ви, е щастието.