НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вашата кръвна група може да разкрие вашия характер

Вашата кръвна група може да разкрие вашия характер

0
Вашата кръвна група може да разкрие вашия характер
Вашата кръвна група може да разкрие вашия характер

Ето как вашата кръвна група може да разкрие много за вашия характер!

Различните индивидуални особености на човек могат да разкрият много за неговия характер. Днес вече съществува характеристика на личността според формата на ноктите, според пръстовите отпечатъци, формата на крака и т.н.

Кръвната група също може да разкрие много тайни за характера. Според проучвания на японския професор Токеши Фурукава, публикувани през 1930 г., хората с една и съща кръвна група имат някои общи черти на личността. Изследванията в тази посока продължават и днес.

Ето основните черти на личността, които могат да се появят при хора с различни кръвни групи.

I (O) кръвна група

Представителите на I кръвна група обикновено са самоуверени, оптимистични, независими и със силна воля, имат добра интуиция, но са повече фиксирани върху себе си. Те също могат да бъдат сдържани, непредсказуеми, сред тях често се срещат работохолици. Притежателите на кръвна група I обикновено трудно се сърдят, но ако вече са били ядосани, тогава е доста трудно да ги успокоите. Добрата новина е, че хората с тази кръвна група имат по-малка вероятност да се разболеят от рак, сочат последните проучвания на Харвардския университет.

II (A) кръвна група

Притежателите на II кръвна група имат много ярки личностни черти. Те са сериозни и искрени, креативни, чувствителни, търпеливи и потайни, разумни и отговорни. Те обаче са склонни да се притесняват за дреболии. Хората с тази кръвна група често са напрегнати и емоционални. Причината за това може да е, че те по природа имат по-високо ниво на кортизол, хормона на стреса. За да преодолеете негативните последици от неговото влияние, спортувайте. Това ще ви помогне за облекчаване на стреса и за намаляване на риска от сърдечни заболявания.

III (B) кръвна група

Ако имате кръвна група III, тогава най-вероятно сте страстен, активен, силен и креативен човек. Предпочитате да постигнете всичко с действията си, отколкото да се осланяте само на мечти. Въпреки това, понякога можете да бъдете малко безотговорни, трудно прощавате обиди и сте свикнали сами да управлявате живота си. Хората с тази кръвна група са доста гъвкави и бързо се адаптират към новото. Балансът в живота и емоциите е ключът към тяхното комфортно съществуване. Според учените те трябва да ядат повече зелени зеленчуци, яйца и млечни продукти с ниско съдържание на мазнини. Също така се препоръчва да избягват пилешко месо, замествайки го с заешко месо, агнешко месо или дивеч.

Вижте още: Ако качвате снимки от фитнес залата, имате проблем!

IV (AB) кръвна група

Хората с тази кръвна група са по-склонни от другите към самоконтрол и спокойствие, те са свикнали да мислят рационално и лесно се адаптират към новите условия. Въпреки това, понякога те могат да бъдат прекалено критични и нерешителни. Според последните проучвания около 80% от притежателите на IV група са предразположени към проблеми с вниманието и паметта, така че за тяхното развитие трябва да се отделя много време. За вас е особено важно да спазвате здравословен начин на живот – това е и единственият начин да намалите риска от сърдечни заболявания. Избягвайте пушенето, кофеина, алкохола, пушените и осолени меса.