НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Погледнете очите на събеседника, за да разкриете характера му!

Погледнете очите на събеседника, за да разкриете характера му!

0
Погледнете очите на събеседника, за да разкриете характера му!
Погледнете очите на събеседника, за да разкриете характера му!

Погледнете очите на събеседника, за да разберете повече за характера му!

Стара индианска поговорка гласи: „Ако човек няма сълзи в очите си, тогава в душата му никога няма да има дъга“. В очите се вижда безпокойството на душата. Очите издават лъжеца, движейки се наляво. Влюбеният мъж потъва в дълбините на женските очи.

Както обяснява науката, човек може да разбере тайните човешки желания по очите, да разкрие черти на характера и да състави психотип на събеседника. Нека се опитаме да разберем.

Син (небесно син) цвят на очите. Собственикът им се отличава с духовна чистота. Това са борци за истината. Те не могат да блъфират и да бъдат лицемерни. Основното им мото – справедливост.

Зелен цвят на очите. Сякаш самата природа се е отразила в очите на зеленооките хора, което им дава сдържан нрав. Те избягват кавгите и споровете. Те се нуждаят от стабилност.

Кафяв (светло кафяв) цвят на очите. Отхвърлят всяка форма на покровителство и ходатайство. Те наистина ценят силата си, свикнали са да разчитат на жизнената си енергия. Те не са кариеристи, но лесно овладяват етапите на кариерната стълбица. Те взимат извънредни решения в ситуации на неразрешими противоречия с противниците. Мото – направи го сам.

Кафяви очи със сив нюанс. Те дават на собственика известна безразсъдност, понякога достигайки до ексцентричност. Те често се губят в своите начинания и стремежи. Вътрешната борба за възприемчивостта и деспотичните нотки поражда неяснота в действията.

Кафяви очи със зелен оттенък. Тайнствени и неразбираеми хора. Те се прикриват и затихват, опитвайки се да прикрият истинските си намерения. Девиз – в собствения свят като в крепост.

Кафяв цвят на очите. Придава на собственика максимална решителност, до крайни прояви. Той е готов да пробие стената с глава, за да получи това, което иска. Невъздържаността и емоционалността се компенсират отчасти от мързела и бързото освобождаване от негативните моменти. Мото – направете го така или иначе.

Сивият цвят на очите отличава хората с предприемачески инстинкт и мислене. Твърдостта и далновидността ги тласкат към непрекъснат процес на търсене. Старателни са, те бързо реализират плановете си. Мото – не отлагайте нищо за утре.

Тъмно сив цвят на очите. Непоколебимите им възгледи граничат със самочувствието и неспособността да приемат грешките си. Безкомпромисен в дебата. Готови са да жертват принципите си в името на близки и приятели. Мото – по-добре е да не спорите с мен.

Черен цвят на очите. Погледът на такива хора практически няма отражение, като има почти магически, атрактивен ефект. Поради динамичността на характера, човек с черни очи винаги е в основата на всяко събитие. Мото – няма спокойствие!

Погледнете очите на събеседника и ще узнаете повече за него!

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...