НАЧАЛО ЗДРАВЕ Бобът може успешно да излекува парализа след инсулт

Бобът може успешно да излекува парализа след инсулт

0
Бобът може успешно да излекува парализа след инсулт
Бобът може успешно да излекува парализа след инсулт

Бобът може успешно да излекува парализа след прекаран инсулт

Баба ми беше на 70 години, с парализа: не можеше да седи, ръката й не помръдваше, лицето й беше изкривено, устата й не беше затворена, говорът й изчезна. С една дума, вие сами знаете какво е инсулт.

Лекарите й предписаха лекарства, но заедно с тях баба ми, по съвет на добри хора, започна да пие отвара от боб в неограничено количество.

Приготвяхме я по следния начин: бобът, заедно с шушулките, листата, корените и стъблата се измиват, слагат се в тенджера, заливат се с вряла вода и се поставят на слаб котлон. Престоява и се прецежда след това. Три седмици по-късно баб ми стана на крака. От последствията от инсулта беше останало само изкривяването на лицето, но баба ми продължи да пие инфузията от боб и шест месеца по-късно се върна към нормалното си състояние.

Точните пропорции – колко вода и колко боб – не спазихме. Бабите вече не са живи, така че не мога да ги попитам. Знам само, че можете да използвате не само свежо растение, но и сухи корени, стъбла и шушулки. И ще добавя, че колкото по-рано започнете да пиете инфузията, толкова по-добре.