НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете кое човече сте вие на дървото! Ето какво говори това за...

Изберете кое човече сте вие на дървото! Ето какво говори това за вас

0
Изберете кое човече сте вие на дървото! Ето какво говори това за вас
Изберете кое човече сте вие на дървото! Ето какво говори това за вас

Изберете кое човече сте вие на това дърво!

Това е доста лесен тест: няма нужда да отговаряте на въпроси и да броите точки. Просто погледнете и преценете кое човече от картинката ви допада най-много. Намерихте ли своето? Сега прочетете какво означава вашият избор.

Автор на този тест е известният британски психолог Пип Уилсън. Той е създаден за ученици, за да се провери как са се приспособили в училище през първите три години. По-късно, обаче, стана ясно, че е подходящ и за възрастни. Тестът помага на човек да определи своето настояще и желано емоционално състояние и дори до известна степен да осъзнае позицията си в обществото. Всяко от тези човечета на дървото има различно настроение и те заемат различно място.

За да започнете, изберете кое човече прилича на вас. След това изберете човечето, което искате да бъдете.

Декодиране на резултатите от теста: Ако сте избрали № 1, 3, 6 или 7, това ви характеризира като целенасочен човек, който не се страхува от препятствия и трудности. Вярвайте повече в себе си, ще постигнете всичко.

Ако сте избрали числа: 2, 11, 12, 18 или 19, то вие сте общителен човек, който винаги ще окаже подкрепа на приятелите си. Да съберете и управлявате екип е лесно и просто за вас. Чрез тази способност да се сприятелявате и да изграждате връзки, успехът и парите идват при вас (и ще продължат да идват).

Изборът на човече номер 4 ви определя като човек със стабилна житейска позиция и който иска да постигне всякакви успехи, без да преодолява трудности. Ако можете да намерите баланс между „трябва“ и „искам“, ви чака успех в кариерата и финансите.

Номер 5 – често сте уморени, слаби, имате малък запас от жизнена енергия. За завист на мнозина разполагате с голям интелектуален ресурс. Но трябва да работим върху създаването на запас от жизненост. Можете да намерите своя източник на енергия (сън, пътуване, сред природата) – парите ще потекат като река.

Избрахте номер 9 – вие сте весел човек, който обича забавленията. Радостни сте, безгрижни и в същото време често имате късмет. Именно това привлича хоратаи финансите. Но трябва да запомните, това не винаги ще бъде така: струва си да помислите за резервен вариант.

Номер 13 или 21 – вие сте затворени, често сте предразположени към вътрешни тревоги и избягвате честото общуване с хората. Вие сте внимателен и много фокусиран човек. Способността да се концентрирате играе във ваша полза. Помислете в коя област можете да приложите тези качества.

Номер 8 – обичате да се вглъбявате в себе си, да се потапяте в собствения си свят. Вие сте много креативна личност – дори основната ви работа да не е свързана с изкуството. Вслушайте се в желанията си, може би това хоби ще ви отвори нови възможности, включително за финансов растеж.

Ако сте избрали числата 10 или 15 – имате нормална адаптация към живота, вие се намирате в комфортно състояние. По някакъв начин сте успели да намерите идеалния баланс между това как да живеете добре и все пак да печелите добри пари. Всъщност всички останали човечета от картинката трябва да постигнат същото.

Номер 14 – изпадате в емоционална пропаст, най-вероятно заради вътрешна криза. Имате периоди на възстановяване, когато лесно получавате някакви постижения, нови проекти, парични потоци от различни източници. Просто понякога имате по-малко сила, отколкото си мислите. Започнете все по-често да се отпускате – и ще покорите всякакви върхове.

Номер 20 обикновено се избира от хора с висока самооценка. Вие сте роден лидер и искате хората да ви слушат специално вас и никой друг. Вие сте човек с висока самооценка, роден лидер. Основното е да не прекалявате с авторитета, в противен случай конфликтите не могат да бъдат избегнати.

Избрахте номер 16? Вие сте хиперотговорен човек и това качество ви помага да постигнете много в живота. Свикнали сте да разчитате само на себе си. Чувствате се уморени от нуждата да подкрепяте някого, но може би забелязахте, че номер 17 ви прегръща – в този случай сте склонни да се считате себе си за човек, заобиколен от внимание.

Ако забележите, че номер 17 ви прегръща, можете спокойно да приемете помощ от другите. И чрез тях паричната енергия ще влезе в живота ви.

И ако ви се струва, че носите номер 17 на раменете си – вие сами сте надежда и подкрепа за всички. Но и вие можете да се уморите от това. Както се казва, трябва да делегирате пълномощия по-често.

Изберете кое човече сте вие и узнайте повече за себе си!