НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Кои от тях използвате?

10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Кои от тях използвате?

0
10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Кои от тях използвате?
10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Кои от тях използвате?

10 трика на винаги изглеждащата добре жена. Лесно е да го постигнете

Екология на живота: Някои жени отиват на работа в 9 сутринта гримирани и с прическа като филмови звезди и се прибират у дома в абсолютно същия вид след 12 часа. Има и други жени, които сутрин се чудят дали да си измият косата и след 3 часа в офиса започват горчиво да съжаляват за взетото решение, защото сутринта всичко е било наред, а сега вече това не е така.

Някои жени винаги изглеждат добре, докато други винаги имат тъмни кръгове под очите. Някои винаги имат перфектен маникюр, други крият ръцете си, защото не са имали време да се лакират вече трети ден.

Как го правят?
Разпитах няколко приятелки, които винаги изглеждат перфектно и като цяло не чух нищо ново. Оказва се, че всички знаем това. Просто не винаги го правим.

10 трика на винаги изглеждащата добре жена
1.Не пипайте! Оформете косата си, фиксирайте с лак и не пипайте! Всяка проверка, всяко докосване с ръката, приглаждане и още повече разресване, прави косата по-мръсна и не толкова красива. Ако има паднал кичур, фиксирайте го. Не бъдете мързеливи, напръскайте с лак на тънък слой 2-3 пъти, като всеки път изчакайте, докато предишният слой изсъхне.

2.Не докосвайте и лицето си! Не търкайте очите си. Не покривайте устата си с ръка. Не докосвайте бузите, челото или носа си, докато мислите за нещо. Ръцете са мръсни, а гримът върху лицето изсъхва през деня и се превръща в доста сух, дебел и цветен слой. От всяко докосване на ръката се превръща в „прах“, петна и т.н. Какво се случва със сенките и спиралата, когато търкате очи, няма нужда да обясняваме.

3.Научете оптималния ритъм за всичко и се придържайте към него. Ако косата ви изглежда най-добре, ако я миете на 2 дни, значи е така. Излишно е да се надяваме сутринта на четвъртия ден, че ще се случи някакво чудо и изведнъж ще изглежда добре за още един ден. Ако не изглежда добре 4 дни, значи не изглежда. Изобщо не се замисляйте и не се надявайте, просто планирайте нещата за точния ден и не се опитвайте да отлагате за утрешния ден.

4.Същото важи и за ръцете. Ако знаете, че вашият лак изглежда добре за 5 дни, то на 6-тия ден той ще се обели. И, ако сутринта разчитате на нещо, то вечерта ще ви отмъсти и вече по пътя към дома ще криете ръцете си в джобовете. Чудеса не съществуват.

5.Същото правило важи и за дрехите. Ако знаете, че бялата блуза е бяла само 1 ден, не се опитвайте да й давате шанс.

6.Косата и ръцете, това вече е половината от битката. Казват, че една жена има право да носи каквото и да е – ще изглежда добре, стига ръцете и косата да са в добър вид.

7.Независимо от това – има грим. Нанесете коректор на клепачите, след това – останалото, много момичета клатят глава: защо е необходима тази основа? Не е ли по-лесно веднага да използваме сенки?

И така – след 5 часа тези, които не са използвали основа, ще имат тъмни кръгове под очите.

8.По-добре минете уморено лице с гъбата от пудрата, отколкото да използвате мръсните си ръце. След 5-6 часа отидете до тоалетната, внимателно отстранете целия грим от носа, бузите, брадичката и челото с лосион, намажете лицето си с нов слой крем и след това отново нанесете нов слой грим. Затова всички питат с какво е пълна дамската чанта.

9.Парфюм в малка опаковка за „освежаване“. Ще е безполоезно, ако не свалите блузата си в някоя тоалетна и не изплакнете горната половина на тялото си с вода.

10.Винаги, винаги, винаги сваляйте професионално грима. Ако не го направите, кожата ви няма да изглежда много добре на следващия ден.