НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Каква спътница в живота търсят мъжете – милионери?

Каква спътница в живота търсят мъжете – милионери?

0

Разберете каква спътница в живота търсят мъжете – милионера и сравнете дали притежавате тези качества!

Мъжете – милионери могат да отидат на среща изключително елегантни: те летят до Париж в частен самолет, карат „готина” спортна кола, но момичето до тях трябва да бъде от съответната класа.

Няколко представители на елитни брачни агенции споделят информация за това какви качества в потенциалните си спътници оценяват представителите на кралските домове, знаменитостите, топ мениджърите, милионерите и милиардерите. Всички те потвърждават, че тези хора са много придирчиви, избирайки половинка. Какво искат тези мъже?

Мъжете обичат външния вид

Този факт има най-пряко отношение в живота и се отнася до външния вид на жената или момичето. В повечето случаи, ако на милионера му се струва, че едно момиче не е много красиво, той не стига до втората среща. Въпреки че всеки притежава свой индивидуален вкус.

Вторият момент, който трябва да се вземе предвид, е сексуалната привлекателност, тоест женствеността. Това е стройната женствена фигура, приятния глас, плавните движения и красивата добре поддържана коса. Всичко това обаче може да се отнася до красотата, както и до здравето на жените.

В крайна сметка мъжът търси онази, която е най-подходяща за раждане. В края на краищата всички ние сме биологични същества и сме създадени да се възпроизвеждаме.

За мъжете е важен не само външният вид, но и интелекта

Колкото и да е привлекателна на външен вид, без високото ниво на интелигентност, да стане спътница на милионер, жената има много малък шанс. Заможните мъже се интересуват от това да могат да научават нещо ново от партньора си.

Освен прекрасната физическа форма и сексуалността, мъжете се интересуват и от умствените способности. Те имат нужда от спътница, която е в състояние да ги предизвиква, а не да ги гледа с отворена уста и постоянно да се възхищава на „величието им“.

Те ще бъдат привлечени от тази, която има образование, интересна работа, сериозна страст, която я стимулира към по-нататъшни постижения, тласък за постоянно саморазвитие.

Мъжете искат да получат всичко „в една бутилка“

Естествено, мъжът с голям потенциал има големи нужди. Следователно, за мъжете милионери не е достатъчно, ако момичето притежава само едно или две от посочените качества. Дайте им всичко наведнъж, „в една бутилка“. Когато сте богат, вашите изисквания към живота обикновено са високи.

Такива представители на по-силния пол се интересуват от жени, които имат собствен бизнес, и не търсят мъж, за да запълнят празнотата в живота си. Те искат жена, която вече е пълноценна и е щастлива от всичко, а партньорът ѝ само да добави ново измерение към нейната вселена.

Милионерът ще бъде привлечен от дама, която е в състояние да води активен социален живот. Желателно е тя да може да се появява с него на различни социални и бизнес събития и в същото време да изглежда добре, да бъде стилно облечена, приветлива, способна да поддържа разговор и да бъде информирана.

Вижте още: На кои домашни амулети трябва да обърнете внимание?

И така, мъжът – милионер няма да търси само момиче с привлекателен външен вид, а ще се нуждае от интересен човек, който е в състояние да обогати живота му и да внесе свеж поток в него.

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...