НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Мъртва точка: Какво ви пречи да се развивате според зодията?

Мъртва точка: Какво ви пречи да се развивате според зодията?

0
Мъртва точка: Какво ви пречи да се развивате според зодията?
Мъртва точка: Какво ви пречи да се развивате според зодията?

Мъртва точка: ето кое ви дърпа назад

Всеки от нас стига до определен момент от живота си, когато чувства, че не се движи напред.

Този период може да е кратък, но може да продължи няколко месеца или дори години, което е нежелателно за развитието ви.

Овен – Вие не довършвате нещата, когато загубите интерес
Вашият знак е вълнуващ и енергичен. Това ви кара да се интересувате от определени цели, отношения, възможности, които ви предстоят. Но това продължава, докато не загубите интерес или не се отегчите от нещата.

Понякога, трябва да сте последователни и да имате търпение, така че не губете интерес твърде бързо.

Телец – Страхувате се да излезете извън зоната си на комфорт
Имате представа какво искате от живота и това е страхотно. Най-големият проблем е, че когато трябва да излезете от зоната си на комфорт, за да го постигнете, се оттегляте.

Всички търсим сигурност и комфорт, това е в нашата човешка природа. Но вие сте този, който поема най-малко риск. Не можете да прекарате целия си живот по този начин.

Понякога трябва да реагирате импулсивно и да поемете някои рискове.

Близнаци – Имате проблем с вземането на решения
Винаги сте готови за нови знания и опит, а животът непрекъснато ви сервира нови възможности и предизвикателства. Тъй като, винаги сте в движение и общувате с много нови хора, мозъкът ви е пълен с информация.

Това е вашата мъртва точка, кара ви да се съмнявате в себе си и затруднява вземането на решение. Когато имате твърде много възможности пред вас, това е като кошмар.

Поради тази причина вие “тъпчете” на едно място, въпреки че това е последното нещо, което искате да правите. Затова затворете очи, поемете дълбоко въздух и изберете едно нещо, вземете решение. Никога не знаете какво може да ви донесе това.

Рак – Постоянно избирате стабилността, вместо това, което наистина искате
Проблемът е, че понякога избирате нещата не защото ги искате, а защото смятате, че са правилни. Едва ли някога слушате сърцето, давайки предпочитание на разума и логиката, защото безопасността е всичко за вас.

Все пак, знаете дълбоко в себе си, че за нещата, които ще ви направят истински щастливи, си струва да жертвате тази 100% сигурност. Не позволявайте целият ви живот да се забие на едно място, с един и същ партньор и едно и също нещо.

Лъв – Тревожите се твърде много за това, което другите хора мислят за вас
Вие сте силни, безстрашни и пълни с живот и е трудно човек да повярва, че вие можете да се задържите на едно място. Истината е, че въпреки че сте много независими, от време на време мнението на другите хора ви наранява и това ви кара да спрете и да се самоанализирате.

Да, коментарите на другите хора могат да ви наранят, но не позволявайте това да ви спре. Вие сте този, който трябва да изживее живота си и заслужава да осъществи мечтите си, независимо от мнението на някой друг.

Дева – Постоянно се подлагате на тест
Когато става въпрос за живота ви, искате той да бъде перфектен и под контрол. Но, когато става въпрос за вземане на решения – как да продължите, какво да направите, появява се едно гласче на съмнение, което не ви дава спокойствие.

Не се съмнявайте толкова много, доверете се на собствения си инстинкт.

Везни – Необходимостта от хармония в живота ви е над всичко друго
Всеки иска да има хармоничен и балансиран живот. Проблемът е, че за вас това е приоритет, който диктува живота ви повече, отколкото е необходимо.

Понякога, животът е хаотичен и не можете да направите всички щастливи. Не бива да се отказвате от мечтите си.

Скорпион – Концентрирате се върху неща, които не можете да имате
Имате толкова много качества, че другите хора просто ви завиждат за способностите ви. Ще се изненадате колко хора биха искали да бъдат на ваше място.

Въпреки това, вместо да сте реалисти, искате неща, които просто не можете да имате. Това ви кара да се въртите в кръг и винаги да стигате до същото място, откъдето сте започнали.

Не позволявайте на нереалистичните идеи да ви управляват. Можете да постигнете много повече с това, което вече имате в живота.

Стрелец – Не можете да бъдете сериозни, когато това се изисква от вас
Характеризирате се с безгрижен, оптимистичен дух и затова хората искат да са около вас. Но животът не е само безгрижна игра и усмивки.

Понякога, нещата трябва да се вземат на сериозно, а това не е вашата силна страна. Това е, вашата мъртва точка.

Козирог – Прекалено много се пришпорвате, за да успеете
Когато си поставите цел, наистина е трудно да се състезавате със себе си. Трудно е да си представите, че стоите на едно място, предвид факта колко амбициозни сте, но просто „замръзвате“, защото сами си създавате прекалено голям натиск.

Искате всичко, искате го веднага, искате го МНОГО! Няма нищо лошо в това да бъдете амбициозни, но не и за сметка на това да сте под постоянен натиск. Погрижете се за здравето си, защото стресът върши своята работа.

Водолей – Не правите нещата, които казвате, че ще направите
Имате страхотни идеи, но никога не започвате с тяхната реализация. Това ви дърпа назад.

По-удобно ви е да бъдете в удобната реалност, отколкото да се помъчите да постигнете целите си. Не се страхувайте да започнете с някои идеи, ще се изненадате къде могат да ви отведат.

Риби – Оставате емоционално дистанцирани от всички
Вие сте знак, който е пълен със съпричастност и съчувствате на другите хора. Въпреки това, когато става въпрос за вас, е трудно да разкриете душата си пред други и рядко споделяте чувствата си. Това е вашата мъртва точка.

Вижте още: Едно яйце на ден може да ви предпази от инсулт

Защо ви е толкова трудно да приемете добрите съвети, които предлагате на други хора? Успехът ви зависи от вас и хората около вас.