НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Начинът, по който кръстосвате ръцете си, определя вашия характер

Начинът, по който кръстосвате ръцете си, определя вашия характер

0

Начинът, по който кръстосвате ръцете си, определя вашия характер!

Искате ли да научите нещо интересно за себе си? Прочетете нашата статия за езика на жестовете. Наблюдавайте себе си и вашите събеседници.

Знаете ли, че езикът на жестовете може да разкрие повече за човека, отколкото той самия предполага? Психолозите, които са запознати с този факт, се нуждаят само от няколко минути, за да наблюдават човек и да формират мнение за него. Начинът, по който кръстосвате ръцете си, ще разкрие вашите черти на характера.

Езикът на жестовете няма да ви заблуди: как да определите силните си страни по начина, по който кръстосвате ръцете си?

Кръстосвате ръце, така че лявата да е отгоре

Във вашия случай езикът на жестовете предполага, че често разчитате на интуицията си. Знаете как да слушате вътрешния си глас и често той се оказва правилен. Досещате се за мислите на останалите хора, преди да кажат нещо. Във вас живее желанието да реализирате творчески идеи.

Можете да мислите различно от повечето хора. Благодарение на това бързо научавате всички клопки на дадена ситуация. В личните ви отношения всичко е безоблачно, но това се дължи на вашата топлина и разбиране. Имате хармонични отношения с вашата сродна душа, както и с приятелите си.

Кръстосвате ръце, така че дясната да е отгоре

Позата ви подсказва, че сте реалист. Смятате, че не е необходимо да действате необмислено и игнорирате чувствата. Преди да направите нещо, премисляте ситуацията няколко пъти. Въпреки че сте истински прагматик, това не ви пречи да се отнасяте към всичко с хумор.

Вицовете ви винаги са на място. Ако някой друг лъже, веднага го усещате. Що се отнася до личните ви отношения, вие сте свикнали с постоянството и винаги постигате това, което искате.

Кръстосвате ръце, така че да се виждат лявата и дясната ръка

Определено знаете как да постигнете целите си. Вашите лидерски качества са напълно очевидни. Можете да управлявате хората, но го правите правилно, вдъхвайки увереност в тях. Хората около вас знаят, че решенията ви винаги са правилни.

Вашето друго качество е честността. Не сте свикнали с недоизказването и винаги се стремите да казвате това, което мислите. Вашата откритост се оценява от другите, заради което те ви уважават. В една връзка показвате лидерство, но сте много лоялни.

Има и друг вид кръстосани ръце, при които не се вижда нито една ръка.

Вижте още: Разберете каква баба ще бъдете, като направите този тест!

Тази поза е по-рядко срещана. Ако принадлежите към тази категория, това означава, че живеете в изолация. Предпочитате да водите живот, в който няма място за вълнения. В същото време вие се стремите да помогнете на тези, които се нуждаят от помощ.