НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете бръчките около очите с това чудесно средство

Премахнете бръчките около очите с това чудесно средство

Това доказано средство срещу бръчките около очите отдавна получава заслужена популярност. Трябва да се нанася вечер и просто да се изплакне с топла вода. На сутринта ще видите как тъмните кръгове изчезват, а бръчките се изглаждат. Добрият ефект може да се види още след първата процедура. Погледът ще стане ясен и отпочинал.

Състоянието на кожата около очите до голяма степен определя колко млади изглеждаме. Малко вероятно е някой да оспори това очевидно твърдение.

Бръчките около очите визуално могат значително да увеличат възрастта. И, разбира се, всяка жена знае колко е трудно да се грижи за кожата на клепачите. Само защото е много чувствителна, всеки неправилно подбран козметичен продукт може да доведе до подуване, зачервяване и лош външен вид.

Ето защо на въпроса – защо да не си купя очна линия или готова маска за бръчките около очите – опитните жени отговарят, че „не се знае кой какво е сложил в този крем, предпочитам да го направя сама“. Същото важи и за маските.

Днес ще ви покажем рецепта за отлична маска за намаляване на бръчките около очите, за овлажняване и омекотяване на кожата. Приготвянето ѝ е толкова елементарно, а ефектът – толкова добър, че сме сигурни, че тази маска ще ви стане любима. По-добре е да я приложите под формата на компрес, така че частиците от маската да не попаднат директно в очите.

За да приготвите маската, са ви нужни само 2 съставки. Това са извара и мед, в равни пропорции. Ще бъдат достатъчни 1 чаена лъжичка мед и 1 чаена лъжичка извара.

  1. Смесете съставките до гладка консистенция.
  2. Разделете сместа наполовина и увийте всяко парче в превръзка или марля.
  3. Удобно седнете в хоризонтално положение и сложете приготвените компреси върху очите. Задръжте 20 минути.
  4. След това премахнете компресите и измийте очите си с инфузия от лайка или топло мляко.

Повтаряйте тази проста маска 2 пъти седмично – и ще забравите за бръчките около очите.

Вижте още: Ползите от смокините при проблеми със стомаха

Бъдете красиви и млади! Грижете се за лицето си и винаги ще изглеждате страхотно!

loading...