НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете символ и узнайте от какво се нуждае вашата душа!

Изберете символ и узнайте от какво се нуждае вашата душа!

0
Изберете символ и узнайте от какво се нуждае вашата душа!
Изберете символ и узнайте от какво се нуждае вашата душа!

Изберете символ, за да разберете от какво има нужда вашата душа!

Понякога не можем да обясним защо този или онзи символ ни привлича. Това се случва подсъзнателно и не винаги го разбираме.

Много от символите, присъстващи в нашата къща, тези които носим като декорация по тялото, или тези, които рисуваме, съдържат смисъл, който не винаги е достъпен за нашето съзнание.

Погледнете внимателно картинката и изберете един от символите и ние ще кажем за какво всъщност копнее душата ви.

Символ 1
Ако сте избрали този символ, тогава искате да се дистанцирате от всичко, което ви притиска, било то хора, отношения, мисли или емоции.

Може би сега преминавате през период, в който трябва да разберете себе си. Помислете какво наистина ви е от полза и какво само черпи жизнена енергия от вас.

Погрижете се за себе си и избирайте само онова, което сърцето ви диктува.

Символ 2
Изборът на този символ означава, че вашата душа иска да се съсредоточи върху нещо. Вероятно сте изправени пред ситуация, в която трябва да вземете решение, мислите ви са объркани или сте на кръстопът.

Трябва да отделите много енергия, за да направите избор.

Душата ви иска да запазите мълчание, да забравите какво мислят другите и да свалите лентата на очакванията. Правете това, което ви прави истински щастливи.

Симовл 3
Душата ви казва, че трябва да се вслушвате в нея. Може би пренебрегвате интуицията си или сте в токсична връзка, имате вредни навици и правите всичко възможно, за да не сте сами със себе си.

Занимавайте се с медитация, седнете в мълчание и се погрижете за душата си. Не забравяйте, че във вас е скрита огромна сила, която можете да използвате за вас и за други хора.

Символ 4
Изборът на този символ показва, че душата ви се нуждае от простота. Претоварвате се с дела, отношения, обещания и други неща. Време е да се отървете от всичко ненужно, да изберете и оставите само това, което ви е необходимо и ви носи радост.

Не е необходимо да се съгласявате с всичко, да се претоварвате и да смятате, че „колкото повече, толкова по-добре“. Прилагайте принципа на простотата и минимализма в живота не само във връзка с нещата, но и във връзките. Това ще направи живота ви много по-добър.

Символ 5
Ако изберете този символ, тогава вашата душа изисква да погледнете вътре в себе си. Откога се питате за нуждите си? Може би, дълбоко в себе си криете болката, за която предпочитате да забравите?

Душата ви насърчава да забравите за страха и да помислите кой сте, но без да се съдите.

Погледнете на себе си с любящ поглед, простете и приемете себе си такъв, какъвто сте, колкото и да ви е трудно.

Символ 6
Ако сте привлечени от този символ, тогава вашата душа иска да се погрижите за своите близки. Прекарвайте време със семейството си, обадете се на приятели, отделете време за онези хора, които цените.

Вижте още: Финансово благополучие – 10 знака, които Вселената ви изпраща

Ако сами имате нужда от помощ, поискайте я. Оставете другите да ви прегърнат и да се грижат за вас. Почувствайте се като част от кръга, който ще бъде близо до вас и ще се притече на помощ, когато имате нужда.