НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Разберете на кой етап от живота се намирате

Тест: Разберете на кой етап от живота се намирате

0
Тест: Разберете на кой етап от живота се намирате
Тест: Разберете на кой етап от живота се намирате

Разберете на кой етап от живота се намирате, като изберете изображение!

Всички сме подложени на промени, това е неизбежно. Но изненадващо, това няма нищо общо с възрастта! Според швейцарския психолог Карл Юнг, тези етапи са свързани с това кои сме и каква е целта на живота ни.

Изберете изображение и ще ви кажем на какъв етап от живота сте в момента:

1. Спортист

Фазата на спортистите е най-малко зрялата фаза сред всички фази на живота. Характеризира се с мания по външния вид. Фазата на спортиста може да бъде нарцистична, критична или дори и двете. Типичен пример за това са подрастващите.

2. Воин

Когато преминем фазата на спортистите, влизаме във фазата на воините. Тук започваме да поемаме отговорност и имаме желанието да бъдем успешни в живота. Нашите цели и стремежи изглежда стават малко по-ясни и постепенно процъфтяваме като индивиди.

3. Декларация

Фазата на декларацията е свързана с отглеждането на деца и съсредоточаването върху създаването на по-добър живот за тях. Този етап обаче се свързва не само с отглеждането на деца, но и с наследството в живота. Това е най-добрият момент да анализираме какво сме постигнали.

Вижте още: Начинът, по който кръстосвате ръцете си, определя вашия характер

4. Дух

Духовната фаза е последният етап от живота. На този етап ние разбираме, че сме нещо повече от това, което сме натрупали: било то пари, приятели, собственост, добри дела. Ние разбираме, че сме духовни същества, които нямат реално начало или край.