Негативна енергия и несполука – ето защо се натрупват в дома и как да се отървете от тях

Баба ми винаги се опитваше да ме научи да бъда подредена, когато бях дете. Тя ми казваше, че ако в къщата има бъркотия, тогава няма да има ред в живота. Тя обръщаше специално внимание и на съхранението на определени вещи. В края на краищата те най-често са източникът на отрицателна енергия в къщата.

Метла
Смята се, че в къщата трябва да има само една метла. В противен случай парите няма да останат в портфейла на домакина. Дръжте метлата в ъгъл, на тъмно място. Това може да бъде баня, килер, кухня. Метлата винаги трябва да се държи с дръжката надолу. Това ще привлече пари и положителни резултати в къщата.

Дрехи
Някои от нас много обичат да държат ненужни дрехи у дома в продължение на години. А това не трябва да се прави. В крайна сметка, именно такова облекло не позволява енергията на вашия дом да се обнови. Затова, не очаквайте специални промени в живота, ако шкафовете ви са затрупани със стари ненужни парцали.

Ножици
Ако държите ножиците отворени – ще донесете проблеми в дома си. Остриетата трябва винаги да са затворени. Не оставяйте ножиците на масата през нощта, в противен случай кавгите в къщата не могат да бъдат избегнати. Дръжте ножиците затворени в чекмедже или кутия. И най-добре, използвайте специален калъф.

Кожи, препарирани животни
Рогата, препарираните животни и кожите очевидно не добавят привлекателност на къщата. Те носят само енергията на смъртта, което ще се отрази негативно на всички, които живеят в къщата. Затова, намерете по-подходяща декорация за дома. Защо са ви неприятности?

Вижте още: Петна по дрехите – лесни начини за отстраняване

Огледало
Огледалото е един от най-мощните енергийни проводници в дома. Затова, в никакъв случай не трябва да държите напукани или счупени огледала в къщата. Не трябва да държите огледало в близост до леглото, в противен случай може да запомните кошмарите, което след това ще се отрази негативно на здравето на живещите в къщата. Ако в къщата има мъртъв човек, огледалата трябва да бъдат покрити с тъмна, светлонепроницаема тъкан. Също така, трябва да се следи за чистотата на огледалата в къщата. Мръсните огледала ще донесат неприятности на живеещите в къщата.