НАЧАЛО ЗДРАВЕ Диета с краставици: За 3 дни ще свалите 3 килограма

Диета с краставици: За 3 дни ще свалите 3 килограма

0
Диета с краставици: За 3 дни ще свалите 3 килограма
Диета с краставици: За 3 дни ще свалите 3 килограма

Диета с краставици: килограмите не се връщат

Ако трябва да свалите повече килограми за кратък период от време, обичайната балансирана диета няма да помогне, тъй като на физическо ниво това е просто невъзможно!

Правилното хранене е правилният начин за отслабване в дългосрочен план, което трябва да бъде поне през следващите шест месеца. Но, ако трябва бързо да свалите 8 кг за месец или 3 килограма само за три дни?

Този режим на хранене ще ви позволи да свалите по 1 кг на ден. Внимание! Тази диета не трябва да се спазва повече от три дни, защото през останалите 3 седмици ще продължите да отслабвате, ако преминете към здравословна диета. След правилната програма – килограмите не се връщат!

Диетата с краставици е много ефективна, така че само за три дни се свалят от 2 до 3 кг, в зависимост от излишните килограми.

Краставиците са богати на витамини А, В (включително фолиева киселина), С, РР и Е. Има повече от 13 макро- и микроелементи, включително мед, желязо, магнезий, калций, натрий, йод. Най-доброто е, че краставицата се състои от 90% вода, а останалите 5% са фибри. Това обяснява съдържанието на калории в краставицата: само 15 ккал на 100 грама! Една от най-известните диетични храни. Ако са мариновани, те съдържат 11 ккал на 100 грама.

Принципът на диетата е прост: трябва да ядете до 3-4 кг краставици на ден. Само краставици и нищо друго. Детоксикацията изисква много вода и витамини.

По принцип с краставици можете да получите 500-600 калории, като оптималните дневни нужди за възрастен организъм са около 2000 ккал.

За да не страдате прекалено много, ако нямате предишен опит с детоксикацията, тогава изпийте един литър кисело мляко заедно с краставиците през деня. Един литър съдържа около 350 kcal, така че получавате около 1000 kcal на ден.

Тези три дни ще бъдат решаващи за отслабването и след края на тази диета трябва да започнете постепенно с разнообразна, но здравословна диета. Включете в диетата си други зеленчуци, меса и зърнени храни, но изключете мазнините, сладкото и брашното. Между другото, марулята може да се консумира на всеки етап от диетата – нейната калоричност също е 15 ккал.

Следвайте внимателно комбинацията от продукти. Например зеленчуците могат да се консумират в каквото и да е количество (с изключение на онези, които съдържат твърде много нишесте като картофите), но с месо или зърнени храни. Месото и зърнените култури не трябва да се комбинират! Най-много се дебелее, когато ядем хляб с месо, картофи, ориз с месо, което е обичайно за нашите трапези. Вместо храни с нишесте яжте зеленчуци с месо.

След 3 седмици ще свалите приблизително същото тегло като през първите три дни, с изключение на това, че сега е малко вероятно да се върне като йо-йо ефект. Ако продължите с тази диета, ще продължите да отслабвате допълнително.

Менюто ви позволява да ядете плодове, зеленчуци, меса, зърнени храни и всичко, което не е пържено в много масло и олио, не е увито в тесто или залято със захарен сироп.

Вижте още: Google постоянно ви подслушва. Ето къде да откриете тези записи

Тази диета с краставици не се препоръчва за всички: За хора с гастрит, уролитиаза, бъбречна недостатъчност и хепатит е забранена!