Лек за всички болести – следните рецепти ще ви помогнат

В наши дни технологията е толкова напреднала, че улеснихме живота си, измислихме изкуствен интелект, стигнахме до космоса, обаче живеем във времена, когато някои болести са нелечими. Как е възможно това? Има толкова много лекарства, но не успяваме да си помогнем.

Това, което ще ви очарова в тази история, е простотата на рецептите, за които се казва, че лекуват всички болести. Няма да са ви необходими хиляди евро или долари, няма да ви трябват екзотични пътувания или срещи с гурута, както и прегледи в модерно оборудвани болници.

Този човек споделя с вас своя опит, достигнал до другия край на планетата.

Става въпрос за Игор, инженер, който от 10 години живее и работи в Москва. Руснаците са познати като изключително религиозен народ, а в Русия има много църкви и манастири. При посещението си на известния Боровски манастир, Игор срещнал свещеник, за когото се твърди, че е помогнал на хиляди хора с неговите съвети и рецепти.

На тази среща Игор получил практически съвети как да поддържа здравето си в перфектно състояние, както и няколко рецепти. Но, тъй като е човек на науката, той веднага се опитал да провери научно твърденията на свещеника.

Говорим за някои продукти, които всеки има у дома, за които не сме наясно, колко всъщност са лековити и как да ги използваме с лечебна цел.

Ето списъка с рецепти:
1.Сода бикарбонат
Веднъж на ден трябва да се пие една лъжичка сода за хляб, разтворена в чаша вода. Започва се с по-малка доза – половин чаена лъжичка сода без алуминий. Най-добре е да се приема вечер.

2.Зелен чай
Чаша зелен чай, обявена за най-здравословната напитка в света, трябва да се пие ежедневно.

3.Чесън
Въпреки че мнозина не го харесват и го избягват заради силната миризма, добре известно е, че е естествен антибиотик.

Достатъчна е една скилидка да бъде нарязана на ситно и да се остави леко да изсъхне. Може да се смеси с кисело мляко. Руснаците го пият с вода.

4.Вода
За водата не е необходимо да се говори много, на всички е ясно колко е здравословна. Тук обаче се набляга на pH. Идеалното рН трябва да бъде 7,42 до 8.

Игор приел всичко това с известна степен на скептицизъм и решил да проведе малко научно изследване. И така, докато правел своите изследвания, той се натъкнал на известния лекар Иван Павлович Неумивакин, професор по руска медицина и космонавт, който основал първата руска болница на космически кораб.

А, именно той отговарял за здравето на астронавтите. Докато Игор изследвал работата на д-р Неумивакин, той с изненада открил, че знаменитият лекар говори за същите рецепти като свещеника. И не само говори за тях, но и научно доказа тяхната ефективност.

В многобройни видеоклипове, които можете да намерите в интернет, този лекар старателно анализира предимствата на содата. Той цитира множество примери и научни изследвания за това колко чудодейна е тя. Лекарят обяснява подробно химичните свойства на тези вещества, как те влияят на организма и как лекуват.

Игор и семейството му използват тези рецепти ежедневно през цялата година. Дъщеря му казва, че имунитетът на всички драстично се е подобрил.

Вижте още: 5 приятелки, които всяка жена трябва да има в живота си

„Всички сме здрави, имунитетът ни е отличен. Например, през изминалата зима имаше много вируси, декември, януари … цяла седмица бях заобиколена от хора, които бяха много болни и мислех, че и аз ще се разболея! Но нищо такова не се случи“.