НАЧАЛО ЗДРАВЕ Болка в седалищния нерв – тази рецепта ще помогне

Болка в седалищния нерв – тази рецепта ще помогне

Болка в седалищния нерв - тази рецепта ще помогне
Болка в седалищния нерв - тази рецепта ще помогне

Болка в седалищния нерв – ето как да се справите

Едно от най-често срещаните състояния, с които хиропрактиците се сблъскват в практиката си, е ишиас.

Този пациент изпитвал толкова силна болка, че едва стигнал до кабинета.

Ишиас е термин, използван за описание на болката, която започва в долната част на гърба и продължава през седалището, бедрото и завършва в стъпалото.

Тези симптоми могат да се появят в резултат на компрометиран или прищипан нерв в долната част на гърба, което води до силна болка, слабост и загуба на чувствителност в крака.

Същият този лекар намерил естествен лек за успешно излекуване на ишиас.

Нарежете на ситно няколко скилидки чесън, сложете ги в мляко (1 чаша) и оставете да се вари за няколко минути.

След като изстине подсладете с мед. Не прецеждайте. Пийте по 200 мл. от тази напитка дневно.

Упражнения при възпален седалищен нерв (ишиас):

Упражненията за разтягане могат да бъдат от голяма полза, тъй като помагат за облекчаване на възпалението и по този начин за облекчаване на болката. Разбира се, началото няма да е лесно, така че упражненията се изпълняват бавно, с увеличаване на разтягането при издишване.

Легнете на равна повърхност, свийте крака, в който усещате болка и го дръпнете леко към рамото. Когато усетите разтягане, опитайте се да задържите крака си в това положение за 30 секунди. Изправете крака, направете почивка и повторете това упражнение два пъти.

Отново в легнало положение, свийте краката в коленете и бавно ги издърпайте към гърдите, без да отделяте дупето си от пода. Кръстосайте краката си, както е показано на картинката, хванете здравия крак с ръце и го издърпайте.

Задръжте краката си в това положение за още 30 секунди, отпуснете ги и се върнете в първоначална позиция. Повторете това упражнение също два пъти.

Вижте още: Загорели мазнини по съдовете – тази паста ще се справи

Правейки тези упражнения за разтягане, вие стимулирате кръвообращението, като по този начин елиминирате стагнацията в мускулите и по този начин ускорявате процеса на излекуване.