НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Жените според зодията – ето какви са в една връзка

Жените според зодията – ето какви са в една връзка

0
Жените според зодията - ето какви са в една връзка
Жените според зодията - ето какви са в една връзка

Жените според зодията – няма две еднакви жени, но има характеристики, които са общи за жените от един и същи зодиакален знак.

Овен: състезателка
Ако партньорът ви не отговаря на вашите очаквания, просто ще го смените с друг. Овенът обича да е във връзка, но обича да има предизвикателство. Докато Овенът е мотивиран, всичко е наред; ако не, той ще потърси следващата цел.

Затова жените Овен често се женят няколко пъти. За Овена, любовта е състезание и те винаги трябва да бъдат победители.

Телец: грижовна
Телецът не се доверява лесно. Ще бъдете проверени за въшки, преди да се реши на връзка. Жената Телец не взема необмислени решения. Трябва да спечелите любовта й.

Може да им отнеме вечност да пуснат някого в сърцето си, но веднага щом го направят, ще им е нужно толкова време, за да се разочароват. Жените Телец си заслужават, освен ако, разбира се, нямате търпение да изчакате, докато те са сигурни във вас.

Близнаци: обича да преодолява препятствия
Колкото повече обектът е недостъпен, толкова по-привлекателен е за жената Близнаци. Тя обича да решава проблеми във взаимоотношенията и да премахва препятствия, но щом нещата се подобрят, жената-близнак губи интерес.

Предпочита да има много романтика, срещи, отлични разговори и много секс, отколкото стабилен живот. Партньорът й трябва да бъде невероятно търпелив и изключителен, така че да се реши на дългосрочна връзка.

Рак: жена за семеен живот
Жената Рак иска да има семейство, деца и уютен дом. Биологичният й часовник тиктака толкова шумно, че тя е под прекомерен натиск да постигне тези цели.

Тя е повече от отворена за любовта и понякога голямото й желание може да изглежда натрапчиво и отчайващо. Тя просто иска това, което заслужава и го иска сега.

Лъв: универсална жена
Тя е приятелски настроена и пленява всички, с които влиза в контакт. Тя е много доволна от живота си, но това не означава, че няма да е толкова щастлива с партньора и семейството си.

Тя знае, че заслужава най-доброто и няма да се откаже от надеждата, но в същото време се забавлява и живее по най-добрия начин.

Дева: жена в търсене
Жената Дева е запозната с всички приложения, програми за сайтове за запознанства и прави цяло проучване в търсене на партньор. Тя се надява, че в крайна сметка в точния момент точният човек ще влезе в живота й.

Тя има доста дълъг списък от качества, които нейният избраник трябва да притежава.

Везни: уравновесена жена
Жената Везни се опитва да бъде спокойна във връзката. Тя се опитва да не се привързва прекалено и да не се увлича твърде много, докато избраника й не прояви достойнствата си. Така че, трябва да се потруди усилено, за да отвори сърцето си за него.

Скорпион: интензивна жена
Когато жената Скорпион хареса някого, тя напълно потъва в тези чувства. Ако е била измамена в миналото, много дълго ще помни това предателство. Известно е, че Скорпионите стават донякъде натрапчиви, когато става дума за любов. Те виждат любовта не като игра, а като нещо много по-сериозно.Те могат да имат изключително силни сексуални фантазии, но това не означава, че практикуват случаен секс. Със своята страст, жената Скорпион може да изплаши потенциалния партньор.

Стрелец: нахална жена
Жената Стрелец се наслаждава на свободата си. Не иска някой да я спира да се среща с нови хора. Когато говори с някого, тя очаква те да я обожават и да й простят понякога егоистичното отношение.

Знае, че е специална и има нужда от романтичен интерес, за да се включи в една връзка. Жената Стрелец не бърза да встъпва в брак.

Козирог: практична жена
Жената Козирог иска стабилност и сигурност и знае, че е в състояние да постигне това сама. Би искала партньорът й да работи с нея, за да създаде солидна основа за бъдещето, но е достатъчно практична, за да се обвърже с ненадеждни хора.

Водолей: независима жена
Жената Водолей е отчаяно независима и се нуждае от свобода във всяка връзка. По правило, тя има отлична кариера, силно чувство за цел и се нуждае от партньор, който не се страхува от успеха й.

Жената Водолей се фокусира върху работата си и знае как да се наслаждава на собствената си компания, така че намирането на партньор не е на първо място в нейния списък. Но, ако тя избере някого, тогава този човек ще получи максимално внимание и грижи.

Вижте още: Много проста рецепта за вкусни консервирани домати

Риби: романтична жена
Жената Риби вярва в любовта, романтиката и иска всичко това във връзката. Тя е принцеса, която ще целуне много жаби и ще остави след себе си много разбити сърца. Но избраникът й ще получи от нея всичко, което може да се желае – доброта, грижа, лоялност и преданост.

Момичета, познахте ли се в това описание?