НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО В началото на кариерата си – ето как е изглеждал Бурак Йозчивит

В началото на кариерата си – ето как е изглеждал Бурак Йозчивит

В началото на кариерата си - ето как е изглеждал Бурак Йозчивит
В началото на кариерата си - ето как е изглеждал Бурак Йозчивит

В началото на кариерата си – ето как е изглеждал този красавец

Един от най-популярните актьори в Турция! Популярността му отдавна надхвърля границите на родната му страна. Красавецът успя да спечели сърцата на много момичета.

Сега, като го погледнете е трудно да повярвате, че в младостта си не е блестял с изключителни данни. Абсолютно нормален тийнейджър. Въпреки това, гледайки ранните снимки на много известни личности, никога няма да кажете, че в началото на кариерата си това „грозно патенце“ може да се превърне в красив лебед.

В младостта си Бурак не се е откроявал от връстниците си. Но още тогава той е заявил, че иска да влезне във филмовата индустрия. Известно е, че той идва от малък турски провинциален град, от средната класа и майка му управлявала цялото домакинство.

Дори в училище обичал да спортува, посещавал фитнес зали и играел футбол. И това определено изиграло значителна роля за бъдещето му. Сега, актьорът се гордее с отлична физическа форма. Трудно е да устоиш на тази гледка.

Важна роля в живота му оказва и промяната на местожителството на семейството му.

След училище, той и семейството му се преместват в Истанбул. Именно, оттам Бурак започва да гради бъдещата си кариера. След като последва съветите на роднини, той се впуска в света на моделите. И скоро печели престижни места в различни местни и чуждестранни конкурси за красота.

Вижте още: Последната цифра от годината на раждане разкрива много за вас

Но това му се сторило, че не е достатъчно. Той имал ясна цел да стане известен актьор. Като модел той привлякъл вниманието на кинорежисьорите и получил дългоочакваното предложение да се снима във филм.

Ролите му в известни сериали: “Великолепният век”, “Черната любов” и, разбира се, “Чучулигата”! Благодарение на последния филм той срещна любовта на живота си.

loading...