НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Последната цифра от годината на раждане разкрива много за вас

Последната цифра от годината на раждане разкрива много за вас

Последната цифра от годината на раждане разкрива много за вас
Последната цифра от годината на раждане разкрива много за вас

Последната цифра от годината на раждане – каво разкрива тя за вас?

Забелязали ли сте, че хора, родени в една и съща година, имат подобни интереси, навици и черти на характера. Така че, това не е случайно, в нумерологията последната цифра от годината на раждане оказва много силно влияние върху характера на човек.

Нумерологията е наука за числата, която ви позволява да надникнете в бъдещето с помощта на числа и прости изчисления. Като знаете годината на раждане на човека, можете лесно да разберете какъв човек е, какви черти на характера доминират и може правилно да изградите бизнес или лични взаимоотношения. Просто е, намерете числото, съответстващо на годината на раждане и разберете какво разкрива.

0 и 1. Това са своенравни, много силни и независими хора. Те са истински дипломати, които се опитват да балансират всичко, да предотвратят кавги и конфликти, за да не обидят никого.

Те са надеждни и решителни, ако са замислили нещо, нищо няма да ги спре и трудностите само ще закалят и заздравят вярата им в себе си. За тях признанието и похвалата са важни, тези хора наистина харесват парите и лукса, което вероятно е един от малкото несъществени недостатъци.

2 и 3. Тези хора са много гъвкави, имат много приятели, тъй като имат невероятен чар и дружелюбност, винаги са готови да помогнат в трудни моменти. Притежават интелект и въображение, умеят да владеят две напълно противоположни професии наведнъж и да постигнат успех и в двете.

Те са малко потайни, рядко разкриват душите си, особено пред непознати, предпочитат да запазят всичко в себе си и да се справят сами с трудностите.

4 и 5. Творчески и трудолюбиви хора имат невероятен копнеж за нови знания и изследвания, така че, обичат да пътуват. Те никога няма да предадат или измамят, не са склонни да завиждат, тъй като самите те не се стремят към нещо огромно, а са свикнали да се задоволяват с това, което имат.

Често те поемат повече, отколкото са в състояние да изпълнят, така че надеждността не е най-добрата им характеристика.

6 и 7. Тези хора са невероятно активни и енергични, не могат да си представят живота си без приключения и постоянно движение напред. Природата ги е дарила с прекрасен ум, общителност и решителност, така че те ще станат отлични лидери във всяка избрана област.

Понякога, егоизмът и прекомерното желание да постигнат целта си ги карат да постъпват не много честно с другите.

Вижте още: Сироп срещу храчки, слуз, никотин и кашлица от естествени съставки

8 и 9. Много надеждни и отговорни хора с високи морални и духовни ценности. Те никога не действат на случаен принцип, винаги обмислят и претеглят всяка своя стъпка, понякога слушат интуицията си, която, между другото, е невероятно развита.

Към недостатъците се отнасят страх от неизвестното, упоритост и пасивност, но въпреки това, те са в състояние да се съвземат и да постигнат целите си.

loading...