НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Какво е непростимо на жената над 40? Подробен списък

Какво е непростимо на жената над 40? Подробен списък

0

Жената над 40 години е в тази привилегирована възраст, когато пред нея са премахнати всички ограничения и забрани. Това е уникална възраст, когато “вече” и “все още” са в перфектна хармония и перфектен баланс, периодът в който красотата и опитът се събират и е във вашата сила да контролирате живота си.

Но има определен списък с неща, които жената над 40 не трябва да прави.

Ето списъка за това кое е непростимо на жената над 40:

Да е срамежлива на своята възраст. Нелепо е да се опитвате да скриете годините си. Да, вашата „умствена“ възраст може да бъде много по-малка от биологичната. Но, колкото и да се грижите за себе си, все пак ще сте жена на 40 години (50 години и т.н.), която “изглежда по-млада от възрастта си”. Не гонете младостта. Пуснете я.

Да не е снизходителна към мъжете. Времето мина, когато трябваше да намирате извинения за тяхното безразличие и невнимание и когато затваряхте очите си за грешките си. Когато прощавахте изневярата и лъжата. Това е в миналото. Сега такава връзка влошава достойнството ви (и може би винаги е било така).

Отхвърля помощта на децата си. Да, свикнали са да ви виждат силни и независими. Но може би е време те да разберат, че понякога искате да сте просто слаба жена, която се нуждае от тяхната подкрепа?

Да пести силите си. Спрели сте да се грижите за себе си, постоянно всичките ви близки се нуждаят от нещо. И техните нужди сте ги поставили на преден план. В същото време собствените ви нужди са изтласкани на заден план: купувате си по-евтин крем, шиете сами чорапогащниците си, кърпите бельото си. Това приключи! Погрижете се за себе си, ценете се, поглезете се! В крайна сметка вие сте на възрастта на кралицата. А кралицата е непростимо да ходи три години с една и съща чанта!

Да се отдава на безполезни жалвания и горчиви спомени. По-добре е да управлявате времето си по-конструктивно! Живейте в настоящия момент.

Срамува се от тялото си в леглото. Не забравяйте, че ако мъжът е тук до вас, значи той ви харесва заради това, което сте. И всички имат недостатъци.

Прекарва времето си с хора, с които не ѝ е интересно, които не допринасят за личното ѝ израстване. Пред всякакви енергийни вампири и завистливи хора не говорете нищо. Изгонете ги далеч от вас!

Вижте още: Ценете своята майка: тя няма да бъде с вас вечно

И последно: жената над 40 години е непростимо да бъде нещастна. Затова всички бъдете щастливи и обичани!