НАЧАЛО ЗДРАВЕ Меки ходила: използвайте тези две съставки за отличен резултат!

Меки ходила: използвайте тези две съставки за отличен резултат!

0
Меки ходила използвайте тези две съставки за отличен резултат!
Меки ходила използвайте тези две съставки за отличен резултат!

Меки ходила: можете да постигнете отлични резултати в домашни условия

Да сложите хляб на стъпалата си? Какви глупости са това? Но не съдете, докато не опитате!

Все още можем да се насладим на хубавото време, да се разхождаме в парка или на плажа. Обличаме най-удобните неща от летния си гардероб и сме готови да носим сандали и чехли от сутрин до вечер.

Но готови ли са краката ни за това?
Когато навън е топло, е добре да носите леки дрехи като летни рокли или къси панталони и тениски. Но носенето на чифт сандали може да бъде трудно, ако краката ни не са готови да бъдат показани пред света.

Но и за този проблем си има решение. Мазолите и напуканите пети не са най-приятното нещо, особено ако носите красиви сандали. За щастие, има просто решение на този проблем. И вероятно имате всички необходими съставки:
хляб
ябълков оцет
фолио

Вижте още: Овесена отвара при цироза: повишава имунитета

Начин на приготвяне:
Потопете филия хляб в ябълков оцет. Поставете хляба върху засегнатата област, на петата, например, ако там имате пукнатини, грапавини или мазоли. Плътно увийте стъпалото и на следващата сутрин няма да повярвате на очите си! Мазолите и напуканите пети ще изчезнат и ще отстъпят място на меката, нежна кожа. Достатъчно е да изплакнете с вода и вашите меки ходила са готови за разходка навън.