НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Контрол над емоциите – ето как да го постигнете според зодията

Контрол над емоциите – ето как да го постигнете според зодията

0
Контрол над емоциите - ето как да го постигнете според зодията
Контрол над емоциите - ето как да го постигнете според зодията

Контрол над емоциите – ето какво трябва да направите

Кавгите са онази неприятна част от семейния живот, която не води до никъде. Вероятно няма нито една двойка, която да не се е карала. Единствената разлика е как възникват тези кавги. Някои обичат да правят истинска драма от това, а някои се опитват да избегнат конфликтите. Астролозите са сигурни, че всичко зависи от зодиакалния знак.

Ето как различните зодиакални знаци се държат по време на семейните кавги и как те контролират емоциите си.

Овен – агресия
Контролът на емоциите не е силната страна на Овена. Те буквално се вбесяват и търсят незабавно обяснение. По-добре е да не спорите с Овен в такива моменти, но да мълчите също не е вариант. По-добре е спокойно да обясните всичко, да предадете своята гледна точка, но без крясъци и обиди.

Енергичният израз на емоции ще предизвика Овена и тогава никой не може да го овладее. По-добре е да го изслушате, да изпусне парата, тогава кавгата ще утихне толкова бързо, колкото е започнала.

Телец – търпение
Да спорите с Телец е невероятно трудно. Дори и да има някакъв проблем, Телецът дълго ще мълчи за това и ще откаже да обсъжда каквото и да било. Те често трупат гняв и след това в един момент го изливат върху партньора. В такива моменти е по-добре партньорът да мълчи и да не приема присърце всички обиди и оскърбления.

След кавга е по-добре да оставите Телеца сам и да не се ядосвате за пореден път. Когато Телецът се успокои, самият той ще се върне към неприятния разговор и ще разреши всичко спокойно.

Близнаци – избягване на конфликт
Конфликтите и близнаците стоят далеч един от друг. Те могат да започнат силна кавга, но не обичат да го правят. Близнаците ще се опитат да избегнат кавгите и конфликтите до последно. Те ще намерят хиляда и един начина да се измъкнат от сериозен разговор.

Ако искате да разрешите конфликта с Близнаци, най-лесният начин да направите това е в спокоен разговор. Кавгите с Близнаците не приключват с нищо добро.

Рак – безкрайна драма
Раците са много обидчиви и уязвими и затова кавгите с тях са неизбежни. Те са склонни да правят от мухата слон. Дори самият той да е виновен, кавгата ще приключи с обвинения към партньора. Ракът ще ви напомни за обида от преди пет години и ще организира представление, което светът никога не е виждал досега.

Това не трябва да се приема на сериозно. Партньорът ще трябва да прояви значителна сдържаност и търпение, за да не реагира на споменатите подигравки и да не бъде провокиран. Но когато Ракът се успокои, той пръв отива за помирение.

Лъв – доминиране
Лъвовете пламват като клечка кибрит. Една дума е достатъчна, за да провокира Лъва. След това върху партньора се изсипват много обиди и оплаквания. Нещо повече, всичко това се случва по изключително импулсивен начин: с крясъци, обидни думи и счупени чинии. Дори съседите ще разберат за тази кавга.

Обаче всичко свършва толкова бързо, колкото е започнало. Той се успокоява, затихва, което означава, че можете да започнете конструктивен разговор.

Дева – самокритика
Трудно е да се карате с Дева, защото те обвиняват себе си веднага за всичко. Не са склонни към грандиозни скандали, опитайте се да уредите нещата деликатно и спокойно. Всяка, дори и най-незначителната кавга, Дева приема присърце и след това дълго размишлява над всяка изречена дума.

За да не нарани Девата, партньорът трябва внимателно да подбира думите си. В противен случай тя може да се изолира и да не му говори дълго. Това може да продължи с месеци. Девите често сами искат примирие, започвайки да се извиняват дори за това, за което не са виновни.

Везни – справедливост
Те знаят как да разрешат всеки конфликт по мирен начин. Дори да се карат, те го правят тактично, за да не обидят партньора. Но само, докато всичко е справедливо. Ако партньорът не действа добросъвестно, Везните няма да търпят това.

Везните не прощават нанесените обиди, те могат да си спомнят това до края на живота си. Често, обвиняват партньора, ако чувствата им са били силно наранени. Но прекратяването на конфликтите с Везните е лесно: просто трябва да се извините искрено.

Скорпион – повече конфликти
Скорпионите не могат да живеят без конфликти. Тези хора ще намерят повод за кавга във всяко малко нещо. Те могат да се скарат с всички съседи и след това да устроят скандал за любимия човек. Без скандали животът им се превръща в рутина, отегчават се и добрата кавга им помага да изпуснат парата.

Най-добре е да избягвате конфликтни ситуации. Тази кавга едва ли е важна за друго, освен за да разсее скуката на Скорпиона. Приемайте всичко на шега, за да не станете жертва на Скорпиона.

Стрелец – яснота
Със Стрелец можете да изживеете целия си живот без кавги и обиди. За целта трябва да има яснота и сигурност във всичко. Стрелците не обичат подценяване и тайни, това е, което води до конфликт. Тогава те ще избухнат в гняв, без да пестят обиди.

Също така Стрелецът не понася агресията. Те ще реагират на всяка атака, бързо поставяйки нарушителя на мястото му.

Козирог – логика
Дори в кавгите Козирозите не забравят за сдържаността и учтивостта. Винаги аргументират своята гледна точка, не повишават тон и изслушват партньора си. Козирогът не харесва разрушителните конфликти и кавги. Ако решавате проблемите с тях спокойно, тогава всичко ще бъде мирно и без конфликт.

Водолей – фарс
Водолеите са актьори. За тях не е трудно да разиграват драма или комедия в зависимост от същността на конфликта. Те лесно могат да се преструват на обидени или ядосани. Това е техният начин да се измъкнат от заслужено наказание или да научат партньора на урок. Водолеят винаги ще се опита да превърне всички обвинения срещу него в шега.

Вижте още: Бърз растеж на косата: използвайте маска с оризова вода!

Риба – обидчивост
Рибите са невероятно уязвими и обидчиви същества. Те могат да се обидят дори от грубия тон, с който са били предявени претенциите. В този случай те се затварят в себе си и мълчат до последно. Те няма да бъдат първите, които ще поискат примирие, но с радост ще откликнат с обич и топлина.