НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Послание от вашия ангел – разберете какво е то!

Послание от вашия ангел – разберете какво е то!

0
Послание от вашия ангел - разберете какво е то!
Послание от вашия ангел - разберете какво е то!

Послание от вашия ангел – изберете една снимка и разберете какво е то!

Отделете малко време и разгледайте тези три снимки. Изберете тази, която ви привлича най-много и открийте своето ангелско послание.

Направете своя избор! Ето каква е неговата препоръка за вас

А
Това е добър период. Вече може да почувствате облекчение в живота си или скоро ще го почувствате. Енергийните условия са благоприятни за успеха на всеки проект, в който участвате. Това е така, защото сте направили добър избор и мечтата ви сега ще се сбъдне. Време е да усетите положителните ефекти на проектите, начинанията и идеите, които сте започнали в миналото.

Не ви е било лесно да стигнете до мястото, където се намирате в момента. Пнякога сте се съмнявали в успеха си, но е време да получите награда за вашата упорита работа. Вече можете да надграждате своите успехи и да си поставяте цели за нови проекти.

Когато започнете нещо ново, бъдете търпеливи. Обмислете решението и помислете внимателно за целите и стъпките, които трябва да предприемете, за да постигнете успех отново.

Б
Време е да седнете и да се огледате добре. Другите хора имат прекрасни качества, на които се възхищавате. Въпреки че това е хубаво, не забравяйте, че това, което разпознавате в другите, го притежавате и вие.

Начинът, по който гледате на другите, е само ваше отражение – показва ви кой сте. Така че не се чувствайте зле. Когато видите някоя добра черта у някой човек, не забравяйте, че това е така, защото имате подобни качества.

Често си мислите, че другите са по-добри от вас. Време е да разпознаете собствената си красота, таланти и креативност. Когато започнете да подобрявате възприятието за самите себе си, вие ще се превърнете в голяма сила за положителни промени в този свят. Когато си позволите да блеснете в истинската си светлина, пред вас ще се отвори вратата на изобилието, успеха и безкрайната благодат.

В
Ако сте били спокойни за известно време, сте успели да се насладите на храната, отношенията и материалните притежания и тайно сте били малко притеснени от това … спрете. Малките удоволствия не са проблем. Животът не е само за работа, сериозност и отговорност.

Животът трябва да се живее. Да, излишъкът води до дисбаланс в живота и енергията. Независимо дали става дума за излишък от удоволствие или преумора. Във всички области е необходим балансиран подход.

Вижте още: Какъв е характерът ви? Разберете с този интересен тест!

Търсете баланс в живота си и работете върху балансирането на енергиите. В същото време не се укорявайте. Това няма да ви помогне. Не е нужно да се отказвате от малките удоволствия в живота.