НАЧАЛО ЗДРАВЕ При изтръпване на краката и ръцете пийте тази отвара

При изтръпване на краката и ръцете пийте тази отвара

0

Моята майка започна да страда от изтръпване на краката и ръцете след 50, но мой приятел лекар ми каза какво да направя!

След като навърши 50 години майка започна да страда от изтръпване на пръстите на краката и ръцете през нощта. Един познат лекар предположи, че това е свързано с кръвоносните съдове, а баба – билкарка на пазара ме научи как да ги следя.

Очистване на кръвоносните съдове в домашни условия при изтръпване на краката и ръцете

Съвременните изследвания потвърждават, че лененото семе предотвратява и ефективно помага за лечение на заболявания на сърцето, кръвоносните съдове, кожата, косата и стомашно-чревния тракт.

Съдържащите се в него омега-3 полиненаситени мастни киселини нормализират кръвното налягане, предотвратяват загубата на артериална еластичност и намаляват холестеролните отлагания по вътрешните стени на артериите с почти 75%.

Фибрите, комбиниращи се в червата с холестерола, спомагат за извеждането му от тялото. Учените смятат, че този ефект е резултат от синергичния ефект на омега-3 мастни киселини, диетичните фибри и лигнаните.

Всяко ленено семе е ценен природен концентрат, състоящ се от протеини, витамини, полиненаситени мастни киселини, лигнани и фибри. Възползвайте се от пълната мощност на “златните” семена за вашите кръвоносни съдове благодарение на предложената рецепта.

Съставки:

  • 1/3 чаша ленено семе
  • 1 литър вода

Подготовка:

Вечер залейте семената с вода, кипнете водата и дръжте семената 2 часа да се накисват. На сутринта, след като отварата е престояла, я прецедете и изсипете в стъклен буркан с капак.

Трябва да получите около 850 мл течност, подобна на желе. Пийте общо 5 дни: 1/3 чаша сутрин на празен стомах и вечер преди хранене.

За да постигнете желания ефект, консумирайте това желе 15 дни. А след три месеца повторете курса. Това средство много помогна на майка ми.

Вижте още: Домашен крем срещу бръчки от натурални съставки

Както можете да видите, всеки може да помогне на своите кръвоносни съдове, нужни са само малко търпение и желание. Резултатът няма да ви накара да чакате – не само ще се почувствате по-добре, но и ще изглеждате по-добре.