НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Тя похарчила за пластични операции над 50 000 долара

Тя похарчила за пластични операции над 50 000 долара

0
Тя похарчила за пластични операции над 50 000 долара
Тя похарчила за пластични операции над 50 000 долара

Много хора стават по-красиви след пластични операции, но малцина са решили да променят външния си вид толкова радикално, както е направила фризьорката Селин Сентино. Тя е похарчила 38 хиляди паунда за пластични операции и дори майка ѝ няма да я разпознае сега.

Звездата от Instagram и “подражателката на Памела Андерсън”, 24-годишната Селин Сентино била подложена на постоянни подигравки в училище заради непривлекателния си външен вид и пълнота. В училище я наричали грозната Селин.

Гражданката на Цюрих била толкова уморена от подигравките, че решила да спестява от всичко, за да си позволи пластична операция.

В продължение на четири години, започвайки от септември 2013 г., Сентино претърпява три операции за увеличаване на гърдите, ринопластика и промени по формата на устните, скулите и брадичката – платила е общо 38,7 хиляди паунда (50 хиляди долара).

Сега Селин има 47 хиляди последователи в Instagram и е напълно доволна от това какво впечатление прави на хората.

„Винаги съм била щастлив човек, но не се чувствах комфортно в кожата си. Поради постоянните подигравки по външния ми вид изпаднах в дълбока депресия. Тогава исках да променя външния си вид, за да се радвам отново на живота. Добре е, че живеем във време, в което всеки дефицит на тялото ни може да бъде променен.

Връстниците ми ме наричаха грозна, постоянно ме тормозиха и ме подиграваха. Никой от тях не можеше да види истинската ми личност зад външния вид. Веднъж дори ме набиха в училище, но дълго време не смеех да кажа на никого за това заради срама. Измислих си причини, поради които не трябваше да се връщам в училище.

Винаги съм искала да имам големи гърди, но в действителност имах нулев размер, така че нямах друг избор, освен да си направя операция. Натрупах много пари. Никога не ходих на клубни партита, докато не навърша осемнайсет. Работих здраво и изхарчих всичките си пари за пластични операции.

Сега се чувствам толкова добре в себе си, че най-накрая отново съм щастлива, че мога да живея живота, който винаги съм искала.”

„Когато за първи път направих гърдите си, беше невероятно усещане. Исках повече, защото исках да бъда още по-красива. За щастие нямах усложнения“, казва Селин.

Вижте още: Вие сте на 30 години? Ето какво се случва с тялото ви!

„Като дете обичах Памела Андерсън. Винаги съм искала да стана като нея. Винаги съм била силна личност, затова имах нужда от адекватен вид. Получавам различни реакции; някои казват, че изглеждам добре, докато други казват, че всичко е пластично. Но реакциите са положителни, а не отрицателни, а мъжете са луди по външния ми вид.”

Тя похарчила за пластични операции над 50 000 долара
Тя похарчила за пластични операции над 50 000 долара