НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Верижка с висулка – изборът ви разкрива много за вас като жена

Верижка с висулка – изборът ви разкрива много за вас като жена

0
Верижка с висулка - изборът ви разкрива много за вас като жена
Верижка с висулка - изборът ви разкрива много за вас като жена

Верижка с висулка – направете своя избор!
Всички жени обичат да носят пръстени, обеци, висулки, като ги избират за различни поводи и дрехи. Ще се изненадате, но подобен аксесоар може да охарактеризира женската същност. Разгледайте верижките, коя от тях бихте предпочели да носите?

Разбира се, вие знаете всичко за себе си, но описанието ще добави към информацията някои черти, скрити в дълбините на вашата душа. Коя висулка ви хареса повече?

Верижка номер 1
Хората около вас ви познават като пръстите на ръцете си. Можете да влезете в положението на всеки човек и, ако е необходимо, да му простите. Харесвате тих и премерен и спокоен живот, носещ спокойствие. Шумните места, силната музика, партитата и клубовете с много посетители ви причиняват дискомфорт и безпокойство.

Имате нужда от хубава почивка. Работата ви изтощава нервната ви система. Разходете се сред природата, в свободното си време, това ще ви зареди със сила и енергия.

Верижка номер 2
Вие сте непредсказуема личност която може да бъде наречена „дива“. Това не ви пречи да сте активна и жизнена жена. Вие сте двигател, който работи денонощно. Идеите и плановете, водещи до нови постижения, се генерират от мозъка ви без почивка.

Непрекъснато анализирате и обмисляте информация, търсите индивидуални решения и ги вземате сами, без да разчитате на мнението на други хора. Вярвате и разчитате единствено на себе си, гледайки уверено към бъдещето.

Верижка номер 3
Слънчева и оптимистична личност, вие като слънцето греете за хората, като не очаквате нищо в замяна. Всички моменти от живота ви са изпълнени с ярка радост и забавление. Не е трудно за добър човек да сподели положителната си енергия със семейството и приятелите си, правите го с голямо удоволствие.

Вижте още: Икона в портмонето като талисман – разберете дали е редно!

С прекрасното си чувство за хумор развеселявате всички. Привличате личности, които са сходни по характер на вашия, отличаващи се с радостен мироглед и наслада от битието. Около вас царуват усмивки, светлина и позитивна енергия!