НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Лечебните способности на котките – ето как те ви помагат

Лечебните способности на котките – ето как те ви помагат

0
Лечебните способности на котките - ето как те ви помагат
Лечебните способности на котките - ето как те ви помагат

Лечебните способности на котките

Котките не напразно са смятани за най-невероятните животни на Земята. Те имат много силна аура, която влияе и върху членовете на семейството, но се разпростира и в дома, в който живеят. Неслучайно, в много култури, котките са първото създание, което прекрачва прага на новия дом.

Когато това пухкаво същество се качи в скута ви, то не само иска храна и любов, но и ви дава част от енергията си. Ако изгоните котката в този момент, ще отблъснете и положителната енергия, която домашният любимец споделя с вас. Котките защитават не само дома ви от „нежелани“ гости, но и от негативната енергия, натрупана в него.

Котките усещат присъствието на призраци и натрупването на отрицателна енергия.

Когато вашият домашен любимец почувства някаква необяснима сила се опитва да изгони натрапника. Следете внимателно вашия домашен любимец. Ако котката постоянно върви напред-назад на едно и също място, стои в напрегнато положение и не гледа нищо определено, това означава, че тя определено се опитва да ви защити от някаква негативна енергия.

Между другото, енергията на котките е толкова силна, че без вашата помощ те ще се справят с нея толкова бързо, че дори няма да забележите, че в къщата ви се е появило нещо лошо. Ето защо хората, които могат да общуват с духове, държат котките далеч от подобни помещения.

Котката ви предпазва от завист, проклятия и лоши очи
Ако говорите с някой, който има лоши намерения, просто погалете домашния си любимец по време на разговора или я вземете с дясната ръка. Това ще установи контакт с вашия домашен любимец и ще ви предпази от негативната енергия на вашия събеседник.

Грижовни животни
Котките се считат за носители на добра енергия и символ на семейното щастие и благополучие. Те обичат да са в близост до места, които са източници на такава енергия, а също така предпочитат места, в които е концентрирана. Затова те често лежат на ръцете, краката и корема на стопаните си.

Няма да е лошо, ако накарате котката да влезе първа, когато се премествате в нова къща. В стара къща, домашният любимец помага да се отървете от нежеланата енергия, оставена от предишните й собственици, а ако къщата е нова, тя ще стане неин пазител.

Котките лекуват
Този домашен любимец е в състояние да лекува стопаните си. Един от най-добрите начини за лечение с котешката енергия е просто да я погалите. По този начин можете да се освободите от психологическия стрес и да подобрите цялостното си благополучие.

Въпреки някои суеверия и предразсъдъци, черните котки имат най-голяма сила и способност да предпазват собствениците си от негативна енергия. Тези животни се отличават с естествена мъдрост и интуиция. Кафявите котки, от друга страна, са способни да ви дадат по-голяма концентрация на енергия.

Сивите котки ще ви донесат щастие, късмет, стабилност и мир в дома ви. Белите имат изключителна лечебна способност. Те могат да облекчат стреса, да излекуват и да възстановят енергията и да дадат щастие на хората.

Котките с три цвята, ще ви предпазят от всякакви негативни влияния. Смята се, че те донасят щастие и просперитет в къщата.

Двуцветните котки са най-добрите ловци на мишки и изключително дружелюбни същества. Те символизират зрялост, разбиране и здрав разум. Многоцветните котки са истински „специалисти“ в лечението и са надарени с отлична способност да виждат призраци.

Вижте още: Бабини кифлички със сладко и сушени ябълки – най-вкусните

Котките със златна козина носят голяма мъдрост и дават слънчева енергия на собствениците си и къщата, в която живеят. Котките на райета обичат да играят, спомагат за създаването на положителна и забавна атмосфера и подкрепят стопаните си.