НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Лош късмет – ето кои подаръци не бива да приемате

Лош късмет – ето кои подаръци не бива да приемате

0
Лош късмет - ето кои подаръци не бива да приемате
Лош късмет - ето кои подаръци не бива да приемате

Лош късмет – ето кои подаръци трябва да откажете

Баба Ванга е казала: „Радвайте се на едни подаръци, от други се пазете“. Всъщност, според народните поверия има подаръци, които е по-добре да откажете. Предлагаме да разберете кои предмети обещават проблеми и какво трябва да знаете, за да защитите себе си и близките си от нещастия.

Какво не бива да приемате като подарък, за да не ви сполети лош късмет:

Нож
Ножове, ножици и всякакви други режещи предмети, човек трябва да си набави сам. Твърде много отрицателна енергия се натрупва във вещите с острие. Ако настояват много да приемете подаръка, тогава дайте символична сума за него.

Часовник
Този артикул отчита времето. Изглежда, че не е нищо особено, но часовникът има тенденция да спира. Така че, такъв подарък не символизира края на щастлив живот, по-добре е да дадете няколко монети на този, който ви го поднася като подарък.

Портмоне
Приемайки празен портфейл като подарък, рискувате да загубите късмета си по отношение на парите. Макар и стотинка, но трябва да има някакви пари в него!

Носни кърпи
В културите на много нации съществува традиция да се дават носни кърпи на погребение. Този артикул е тясно свързан със сълзи и тъга. Да, и хартиените салфетки са много по-практични.

Перли
Такъв подарък може да привлече беди, загуба и болести. В много страни, те символизират неутешимите сълзи на вдовици и сираци.

Огледало
Огледалото е твърде мистичен предмет, за да го приемете като подарък. Смята се, че може да отнеме красотата, младостта и жизнеността ви. Особено трябва да внимавате за антични огледала.

Ръкавици
Има много магически ритуали, свързани с ръкавици, насочени към контрола над дадена личност.

Вижте още: Рициново масло при артрит, ишиас и болки в ставите

Сами избирате дали да вярвате или не на тези народни поверия. Важното е един подарък да е поднесен с чисто сърце и отворена душа, тогава никакви мистични сили не могат да навредят на никого!

Погрижете се за себе си и близките си!