НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Месецът на раждане разкрива характера на жената

Месецът на раждане разкрива характера на жената

0
Месецът на раждане разкрива характера на жената
Месецът на раждане разкрива характера на жената

Месецът на раждане разкрива какви са жените в една връзка

Януари
Дамите, родени през януари, са невероятно упорити и амбициозни. Отнасят се сериозно към живота и отношенията, доста консервативни в своите възгледи.

Понякога тези жени са твърде критични или дори „придирчиви“, но това е само защото наистина искат най-доброто за вас. Предпочитат да не говорят за собствените си чувства.

Допускат близо само онези хора, които обичат и които са на едно и също интелектуално ниво с тях. Ако искате да сте близо до тях, по-добре да имате същите възгледи за живота като техните.

Февруари
Жените, родени през февруари, са много романтични. Бъдете търпеливи към тях.

Не всеки мъж може да разбере тайнствената им душа. Жените, родени през февруари, се отличават със своето удивително въображение и способност за абстрактно мислене.

Ако ги измамите дори веднъж, никога повече няма да ги видите.

Март
Жените, родени през март, имат силна харизма и чар. Те са верни.

Трудно се влюбват, много е лесно да ги разстроите с една грешна дума или погрешна преценка. От друга страна, те избират мъжа веднъж завинаги. Те са моногамни.

Между другото, най-добрият съвет за тях е да намерят мъж, роден през март. Те са идеални един за друг!

Април
Те са родени дипломати. Те са общителни, лесно намират общ език с всеки човек. Единственият им недостатък е може би навикът да се оплакват.

Те са много ревниви и всяка кавга на тази тема е истинска експлозия на емоции. Затова по-добре не давайте повод за ревност!

Тези жени знаят по-добре от всеки друг какво е удоволствието. Те наистина ще ви направят най-щастливия мъж на Земята.

Но те отварят душата си само за тези, които заслужават доверието им.

Май
Май е месецът, в който се раждат упорити и верни жени. Те имат силен вътрешен морален компас и никога не нарушават неговите указания.

Външно са много привлекателни, което обаче е съчетано с доста сложния им характер.

Такива жени са опасни за всеки мъж, който се влюби в тях. Защото, ако те не изпитват взаимна любов, това ще бъде трагична, може би фатална любов.

Ще я помните през целия си живот.

Юни
Това са много любопитни момичета, основните им характеристики са общителност и страст към творчеството. И основният им недостатък е, че винаги казват това, което мислят. И никога не подбират думите си!

По някаква причина им се струва, че винаги е по-добре да кажете истината лично, а не да говорите зад гърба на човек.

Освен това, трябва да се има предвид, че в любовта тази жена е доста опасен играч. Мъжете в ръцете им често стават играчки. Така че запомнете това. И дори няма да имате време да се сетите, когато попаднете в капана на любовта им.

Юли
Дамите, родени през юли, се отличават от всички останали по своята изключителна честност и искреност с любимите хора. За всички останали те са мистериозни, красиви и много умни, макар и недостъпни.

В ежедневието те избягват конфликтите и до последния момент се опитват да останат учтиви.

Като цяло са красиви! Но помнете: ако ги излъжете поне веднъж, по някаква причина, ще ги загубите завинаги! Те никога не прощават лъжата!

Август
В една връзка тази дама винаги печели.

Жените, родени през август, имат изключително чувство за хумор, но ако ги подразните, ще загубите тази битка.

Те винаги искат да бъдат в светлината на прожекторите и никога не страдат от липса на мъжко внимание. Защото в тяхно присъствие мъжете винаги губят ума си.

Септември
Основните им качества са добротата, дисциплина и природна красота.

Що се отнася до отношенията с мъжете, основно тяхно качество е лоялността. Ако ги предадат, никога няма да забравят това.

Те са много внимателни, затворени и за съжаление малко отмъстителни. Те търсят дълготрайни взаимоотношения.

Те са доста критични в своите мнения и оценки и затова имат много големи очаквания към своите партньори. Този, който докаже качествата си, ще спечели!

Октомври
Дамите, родени през октомври, са силни и непоколебими. Те са много емоционални, но никога не плачат пред другите хора.

И са много умни. Достатъчно интелигентни, за да не разкрият душата си пред всички. Защото знаят: хората са склонни да злоупотребяват с властта, която получават над другите.

Другите жени много често ги мразят, защото им завиждат. Тези дами винаги получават най-добрите мъже и живеят достоен живот.

Ноември
Тези дами винаги ще бъдат една крачка пред останалите. Те са активни, последователни, лесно разпознават лъжата. Затова играта на чувства е категорично невъзможна с тях! Краят на подобни мръсни игри винаги ще бъде най-лошият.

От друга страна, те са истински огън! Никога не им е скучно. Никога не можете да ги обвините в липса на амбиция.

Основното нещо, което трябва да запомните: никога не питайте за тяхното мнение, ако не сте готови да чуете истината.

Декември
Дамите, родени през декември, са изключително нетърпеливи по природа и невероятно изобретателни. За щастие, те имат голям късмет. Каквато и да е ситуацията, те винаги ще излязат от нея като победители!

Вижте още: Пилешка супа с кнедли – вкусна и ароматна рецепта

И тези жени знаят по-добре от всеки друг как да развеселят мъжете си.

Животът не ги плаши и едва ли може да ги нарани. Рано или късно те винаги получават това, което искат.