НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рициново масло при артрит, ишиас и болки в ставите

Рициново масло при артрит, ишиас и болки в ставите

0
Рициново масло при артрит, ишиас и болки в ставите
Рициново масло при артрит, ишиас и болки в ставите

Рициново масло при артрит, болки в гърба и целулит

Това масло е отлично средство за артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите! Ще се отървете дори от най-тежките форми на тези заболявания!

Вероятно сте чували за широкия спектър на приложение на рициновото масло.

Това масло се използва от векове в Индия. Рициновото масло е едно от най-богатите масла по съдържание на мастни киселини, особено на рицинолова киселина, която осигурява невероятните му ползи за здравето.

То притежава мощни слабителни, антивирусни, аналгетични и антибактериални свойства, ефективно лекува болки в гърба, артрит и възпаление на седалищния нерв.

Лекува хроничен запек, овлажнява кожата, стимулира растежа на косата, а също така лекува много различни заболявания и разстройства.

Рициновото масло значително повишава имунната система и лекува стомашно-чревни разстройства. Това прекрасно масло също лекува брадавици, белези от акне, рани, ухапвания от насекоми и липоми.

Полезни са компресите с топло рициново масло при повече от 50 заболявания – артрит, холецистит, камъни в жлъчката, чернодробна цироза, гастрит, хепатит, херния, апендицит, мигрена, неврит, множествена склероза, церебрална парализа, целулит, безплодие, трихофития, болест на Паркинсон, уремия, наранявания, колит, запек, епилепсия и др.

Благодарение на силните противовъзпалителни, аналгетични, антибактериални и антивирусни ефекти помага при болки в гърба, артрит и ишиас.

Нанесете рициново масло директно върху засегнатата зона и масажирайте добре с меки и плавни движения.

Повторете това няколко пъти на ден, докато не почувствате подобрение.

Друг метод на приложение, който също ще ви помогне да излекувате ставите си и да премахнете болката: загрейте маслото на водна баня. Нанесете го с кърпа или марля и прикрепете към възпалена става. Оставете да действа за цяла нощ.

Потопете кърпа в топлото масло и поставете върху засегнатото място, поставете електрическа възглавничка. Оставете за 45 минути. Помага за намаляване на възпалението и болката.

Горещото рициново масло се използва за лечение на артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите.

Трябва да се втрива в засегнатата област 3 пъти на ден. За да направите това, рициновото масло се нанася върху засегнатите области и се оставя да се затопли под въздействието на синя лампа за 5-10 минути (лампата се държи на разстояние 35-40 см. от повърхността на тялото).

Вижте още: Полезните свойства на содата – използвайте я заедно с шампоана!

След това разтрийте маслото, докато се абсорбира напълно. Отново нанесете масло и повторете процедурата.

След само няколко месеца на ежедневна употреба на рициново масло по този начин, можете да се отървете дори от най-тежките форми на артрит.