НАЧАЛО ЗДРАВЕ Артрит и артроза – рецепта за тинктура от люти чушки

Артрит и артроза – рецепта за тинктура от люти чушки

0
Артрит и артроза - рецепта за тинктура от люти чушки
Артрит и артроза - рецепта за тинктура от люти чушки

Артрит и артроза – направете си следната тинктура от люти чушки

Ако ставите ви усещат предстоящия дъжд и други резки промени във времето, безпокоят ви болки в ставите и мускулите – това са сигурни признаци на артрит.

Леля ми излекува артрита на пръстите на краката на баща ми. Веднага щом започне възпалителния процес в ставите, тя започва да го маже с това средство. Подуването и болката изчезват и всеки, който има това заболяване, ще разбере за какво говоря.

В крайна сметка за никого не е тайна, че съставът на мехлемите за артрит и артроза в състава си имат чушка. Ето защо, когато намажете възпаленото място с такъв мехлем, то се загрява – това е действието на чушката.

Вижте още: Предотвратяване на рака със здравословно хранене

За приготвянето на тинктурата смелете 10 люти червени чушки в месомелачка, смесете с 250 гр. слънчогледово нерафинирано масло и 250 гр. авиационен (той е по-чист от обикновения) керосин. Оставете тази смес на топло място в продължение на седем дни, като всеки ден разклащате съда. Това средство трябва да се втрива вечер във възпалените стави, след което да облечете топло бельо и чорапи от естествена вълна. Ако ставите на ръцете ви болят, тогава си купете вълнени ръкавици. Втривайте, докато болката изчезне.