НАЧАЛО ЗДРАВЕ Коремните мазнини изчезват с тази напитка с нар

Коремните мазнини изчезват с тази напитка с нар

0
Коремните мазнини изчезват с тази напитка с нар
Коремните мазнини изчезват с тази напитка с нар

Коремните мазнини изчезват за няколко дни благодарение на тази напитка

Тази напитка, която топи килограмите, спечели целия свят. Приготвя се от продукти, които са лесно достъпни и в зависимост от сезона, ще ви струват няколко лева.

Проучване, проведено в Корея, установи, че този освежаващ сок ефективно топи коремните мазнини. Затлъстелите хора пият този сок два пъти на ден в продължение на месец и отслабват, като намаляват обема на стомаха си с 5-10 см.

Сокът се приготвя от нар и ябълков оцет.

Изстискайте сок от нар. Необходими са ви около 100 мл. сок. Към сока от нар добавете една супена лъжица ябълков оцет, най-добре да е домашно направен.

След това, добавете 250-300 мл. обикновена вода. Въпреки че сокът е кисел, не бива да добавяте захар или мед в него, за да подобрите вкуса му. Може да използвате само стевия.

Отдавна е известно, че оцетната киселина в ябълковия оцет активира черния дроб, като ускорява разграждането на мазнините.

Ябълковият оцет е тестван в комбинация със сокове от седем различни плода (вишни, боровинки, женшен …) и по този начин е установено, че той е най-ефективен в комбинация с нар.

Експертите твърдят, че шест различни съединения в нара са отговорни за този ускоряващ ефект на ябълковия оцет.

Защо тази напитка е толкова ефективна?
Ябълковият оцет не само намалява натрупването на мазнини в стомаха, но и успешно ги топи.

Тази комбинация активира ензима, който контролира превръщането на храната в енергия.

Активирането на този ензим действа като спусък за започване на изгарянето на мазнините в корема и преобразуването им в енергия.

Консумацията на тази напитка намалява нивата на кръвната захар с цели 54 %. А добре регулирана кръвна захар означава, че тялото ни отделя по-малко инсулин – хормонът, който превръща излишните калории в мазнини в стомаха.

Вижте още: Класическа торта с яйца, орехи, масло и без грам брашно

И каква роля има нарът? Той също така регулира кръвната захар. Когато тя е балансирана, се намалява усещането за глад и нуждата от храна.