НАЧАЛО ЗДРАВЕ 365 дни пих топла вода с лимон и мед! Резултатите бяха невероятни!

365 дни пих топла вода с лимон и мед! Резултатите бяха невероятни!

0

365 дни пих топла вода с лимон и мед! Резултатите бяха невероятни!

Кристъл Дейвис е американка, която търси ефективен натурален начин да подобри здравето си и качеството на живот. Тя започнала да пие по 1 чаша топла вода с лимон и мед всяка сутрин. Експериментът ѝ продължил цяла година, а резултатите били невероятни.

По нейни думи: „Преди няколко години купих лимонови и медени напитки в аптеките, когато имах грип. Разбира се, те ми помогнаха много, но трябва да призная, че бях малко скептична към това решение. Съвсем различно е обаче да пиете истински лимонов сок. Той е много по-добър и по-здравословен от лекарството, което купувате в аптеките.”

И добавя: „Обратно към темата, реших да пия топла вода с лимон и мед в продължение на 12 месеца всяка сутрин на празен стомах. Чудех се дали тази напитка може да извърши чудеса в тялото ми, както всички твърдяха. И сега мога да кажа, че съм много щастлива. Цяла година не съм имала настинка и грип. Освен това нямах стомашни неразположения или друго заболяване, въпреки че понякога ми се струваше, че ще хвана нещо, но това не се случи.

Всъщност бях толкова изумена от ефекта на тази напитка, че започнах да я приемам навсякъде със себе си, дори когато пътувах някъде. Освен това започнах да се събуждам енергично и нямах нужда от сутрешно кафе. Имам повече енергия и се чувствах щастлива сутрин. Отнемаше ми един час след събуждане, за да се настроя продуктивно за работния ден.

Обикновено използвам половин пресен лимон и чаена лъжичка натурален мед в класическа чаша (200 мл). За да приготвите напитката, е необходимо, първо, да загреете водата, за да може медът да се разтвори. Сега изсипете лимоновия сок и изпийте напитката веднага след събуждане. Моля, обърнете внимание, че понякога лимоновият сок може да бъде повече или по-малко кисел, така че ако лимонът е твърде кисел, не се колебайте да добавите малко допълнително мед към тази напитка, за да подобрите вкуса. Освен това, ако половината лимон е твърде много за вас, тогава в началото можете да използвате една четвърт от лимона, докато свикнете.“

Сигурно сте чували за невероятните ползи за здравето, които тази напитка предлага. Ще ви кажем няколко от тях:

1. Подобрява храносмилането.

Медът е мощно антибактериално средство, което се бори с бактериите и по този начин предотвратява инфекциите. Освен това стимулира работата на стомаха и почиства организма от всички натрупани токсини и отпадъци. От друга страна, лимонът подпомага усвояването на хранителни вещества в организма, тъй като стимулира производството на жлъчен сок от черния дроб и по този начин помага на тялото да разгради по-добре храната.

2. Предотвратява инфекции.

Тази напитка подобрява функцията на дебелото черво, подпомага храносмилането и предотвратява храносмилателните проблеми. Освен това действа като мощен природен диуретик, елиминира токсините от тялото и почиства пикочните пътища.

3. Подобрява качеството на кожата.

Лимонът почиства кръвта, помага при производството на нови червени кръвни клетки и подобрява външния вид на кожата. Консумацията на топла вода с лимон и мед подпомага производството на колаген в кожата и ѝ осигурява еластичност.

Вижте още: Коремните мазнини изчезват с тази напитка с нар

Затова лимонената вода с мед ще осигури многобройни ползи за здравето, а консумацията ѝ ще подмлади тялото ви и ще подобри външния вид и здравето ви.