Прочистване на организма от токсини

Всички знаем колко са вредни преработените храни, но не можем напълно да ги избегнем.

За да избегнете негативните ефекти, свързани с преработените храни, както и да детоксикирате тялото си, трябва да опитате следното тридневно почистване на организма.

Това също ще промени диетата ви и ще ви помогне да станете по-здрави. Два дни преди да започнете, трябва да спрете да консумирате млечни продукти, тъй като те се усвояват бавно и могат да предотвратят почистването. Преди да започнете да прочиствате дроба си, тялото ви трябва да е без токсини, съдържащи се в млечните продукти.

Вечерта преди да започнете метода на почистване, трябва да изпиете 1 чаша билково слабително.

Това ще помогне за изчистване на червата от токсини, които могат да причинят запек.

На следващата сутрин пригответе напитка с лимонов сок от 2 лимона и 1/2 чаша вода и я изпийте преди закуска.

Това ще помогне за храносмилането на мощните алкални храни, които, от друга страна, ще помогнат на белите дробове да се възстановят.

След това трябва да изпиете 1,5 чаши сок от грейпфрут, когато закусите.

Ако не харесвате вкуса на този сок, можете да го замените с ананасов сок или да го разредите с прясна вода.

Освен това, между закуска и обяд, пийте от 1 до 1,5 чаши чист сок от моркови.

Този сок ще ви помогне да алкализирате кръвта си по време на процедурата. Морковите са полезни за дихателните пътища, защото са богати на бета-каротин, който се превръща във витамин А.

След това трябва да приготвите сок, богат на калий, като изстискате целина, магданоз, моркови и спанак.

Пийте по 1,5 чаши от сока с обяда си, тъй като калият е мощен антиоксидант, който е чудесен за прочистване на организма, особено ако се консумира в течно състояние.

Вечер пийте по 1 чаша почистващ чай с джинджифил един час преди вечеря. Този чай облекчава натрупването на слуз и запушения нос.

След това, преди лягане, изпийте 340 мл. чист сок от червена боровинка.

Сокът от червена боровинка елиминира бактериите в белите дробове, които могат да причинят инфекция. Червените боровинки са мощен антиоксидант, който е изключително полезен за кръвта.

Вижте още: Постоянно чувство на умора? Почистете артериите си!

Направете лечението за 3 дни. Резултатите ще бъдат невероятни: елиминиране на токсини, мазнини и вода, чисти бели дробове и напълно детоксикирано тяло!